• Szabó Zsófi a Story magazinban jelentette be a nyilvánosságnak a hírt: férjével Kiss Zsolttal, gyereket várnak, aki télen érkezik majd. A színésznő/műsorvezető a lapnak arról is beszélt, hogy nem volt könnyű a teherbeesés, olyannyira nem, hogy már lombikprogramban gondolkoztak, mikor végül megfogant a baba. 
  • Eközben, szintén a Story értesülései szerint, Hajdú Pétert és Sarka Katát egyre többször látják újra együtt, és mintha a viszony is közvetlenebb lenne köztük. "Mi, akik közelről szemléljük Kata és Peti kapcsolatát, közelről látjuk, hogy egyikük sem boldog. Kata sem találja a helyét, és Péter is csak színleli, hogy jól érzi magát. Ráadásul mostanában volt néhány találkozójuk egymással, amit ha nem is tekinthetünk randevúnak, mégis jó hangulatban telt" - nyilatkozta a lapnak a házaspár egyik barátja.
  • Gundel Takács Gábor pedig hamarosan visszatérhet a képernyőre. A műsorvezető februárban mondott fel a köztévénél és jelenleg főleg sportesemények házigazdája, de nem titkolja, hogy hiányoznak neki a kvízműsorok. Annyira, hogy van rá esély, hogy egy ilyenben láthassák viszont a nézők. A tervek szerint a közeljövőben újra lesz televíziós vetélkedőm, de egyelőre folynak a tárgyalások, így konkrétumról nem beszélhetek - mondta a Blikknek
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szabó Zsófi első gyerekével terhes, Hajdú és Sarka meg újra találkozgatnak - hírek koffein mellé

A Jóban rosszban egykori színésznője és férje télre várják a gyerek érkezését.

28 · Jul 20, 2017 07:23am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments