Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolata nem ma kezdődött, ezt abból is egyből sejteni lehet, hogy van már egy kétéves és egy tíz hónapos gyerekük. Előbbit Jamesnek hívják (a név ne zavarja össze, lányról van szó), utóbbit pedig Inesnek (ez meg egyértelmű).

Reynolds, amióta gyerekei vannak, kiválóan használja ki a helyzetet arra, hogy a közösségi média bohóca legyen. Twitter-posztjai az apaság témakörében íródnak, de nem a szokásos jaj, de aranyosan böffentettünk/megint kakiltunk/imádom a gyermekem pofijának alvadt tej illatát-módon. A színész ugyanis nem a megható pillanatokat helyezi előtérbe, hanem inkább viccet csinál az egészből. És ezt remekül műveli. Csak hogy teljes legyen a kép, idézünk tőle pár bejegyzést: 

  • Apának lenni a leghatalmasabb élmény a földön. Persze leszámítva azokat a csodálatos éveket, amikor még nem voltak gyerekeim. 
  • Mi lehetne jobb egy 12 órás autóútnál, üvöltő gyerekkel? A hepatitisz nem ér!
  • A lányom megszállott rajongója Mickey egérnek. Akkor is nagyon izgatott volt, amikor hazajöttem Disney Landből, és elmeséltem neki, hogy ott voltam.
  • A hajnali sétánkon a lányom megkérdezte, hova megy a Hold minden reggel. Mondtam neki, hogy a mennybe, ahol meglátogatja apa szabadságát. 
  • A lányom pelenkájában találtam egy félig megemésztett farkast. Próbáljon bárki is túlszárnyalni. 
  • A lányom ma reggel közölte, hogy quiche, ami azt jelzi, hogy mennyire okos, éhes és egy seggfej. 
  • Nagyon fontos, hogy a szülők is szánjanak időt magukra, még akkor is, ha bűnösnek érzik magukat 14 évvel később, amikor hazamennek. 

Bőven lehetne még sorolni, de ha többre kíváncsi, ajánljuk a színész Twitter-fiókját áttekintésre. Ha Blake Livelynek nem, vagy legalábbis merőben a férjétől eltérő humorérzéke lenne, ezektől alighanem igen hamar robbanna fel az agya. De nem robban, sőt, ezért szereti annyira őt.  Erről a Glamour magazinnak adott interjújában beszélt, sok más mellett.  

Ezeket a tweet-eket mindig azért csinálja, hogy engem megnevettessen. És annyira imádom ezért! Nem akarok félreérthető lenni, az esetek nagy többségében imádom, de ezekért különösképpen! 

Azt mondja, szándékosan használja az esetek többségében kifejezést, mert ha azt állítaná, hogy minden pillanatban odáig van a férjéért, az emberek csak a szemüket forgatnák, és azt gondolnák, hogy ennek a nőnek az egész élete úgy tökéletes, ahogy van. Ez afféle védelmi mechanizmus a részéről. 

[ ... ] Az élet nem tökéletes. Tudatosítanunk kell magunkban, hogy amit a médiában látunk, az nem a való élet.

„Az interjúim előtti estén mindig szorongok. Vajon a riporter hogy csűri-csavarja majd a kérdéseit? Mi fog kiderülni a végén? Hogy az életem egy tökély? Vagy pont, hogy összeomlóban van? Az emberek életét leegyszerűsíti a média, és olyan narratívába helyezi, amelyek általában rá is ragadnak.”

Az interjúban arról is beszélt, mennyire fontos a kommunikáció egy házasságban. Annak idején, amíg Reynolds-szal nem ismerték egymást, Lively minden problémáját a barátnőivel beszélte meg, és el sem tudta képzelni, hogy erre az éppen aktuális pasija is alkalmas lehetne. Mielőtt összejöttek volna, két évig csak barátok voltak a színésszel, akivel már akkor kialakítottak egy olyan viszonyt, amit azóta is tartanak. 

Nekem ő olyan, mintha a barátnőm is lenne. Minden bajomat meg tudom vele osztani, ahogy ő velem a sajátjait. Úgy kezel, mintha a legjobb haverja lennék. 

Forrás: US Magazine

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Blake Lively legjobb barátnője Ryan Reynolds

Tényleg, nem elírás. Barátnőt mondott, akit egyébként azért szeret annyira, mert állandóan megnevetteti - nem is akármivel.

31 · Aug 01, 2017 04:05pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments