Csütörtökig kellett várnunk, hogy érdekes dolgokat olvassunk végre a híres magyar emberekről, de bekövetkezett az áttörés! 

A Hot! például interjút közöl Zimány Lindával, amelyből kiderül, hogy neki is van narancsbőre, de igyekszik tenni ellene, és frusztrálják a plusz kilói.

  

„Sajnos kevés nő elégedett a testével, aki viszont igen, bátrabban is vállalja. Sokan mégis elhűlnek, mikor egy magazinban csupasz női melleket látnak. Miért is? Szerintem inkább az a borzasztó, hogy takargatni kell azt, amit Isten teremtett. És én nem fogom szégyellni a testem! Ideje lenne észbe kapni, hogy a női test nem szexuális tárgy.” A cikkhez mellékelt fotók egyikén-másikán azért mintha kissé megszaladt volna a retus.

Ugyanebben a lapban találtuk meg a nap idézetét is, amely Stohl Andrástól származik.

Nagyon fontos, hogy egy gyerek milyen szülőképet kap, ám a mai rohanó világban nehéz odafigyelni mindenre. Nekem szerencsém volt, mert a volt feleségem jól nevelte a két nagylányomat, és remélem, hogy a két legkisebb gyereket is ugyanilyen jól neveli majd Ancsika.

Stohlnak két nőtől négy gyereke van, a második nőt pedig a közelmúltban hagyta ott egy harmadikért. 

Story

Add fel, kormány,
az ocsmány,
elitista vezetőség sosem győzött a nép ellen,
bármint is írnak a történelemkönyvekben...

Mit kíván a magyar nemzet, pusztulást vagy megújulást?
Dönts, és döntsd meg a kormányt.
Hidd el, segítek, és együtt leránthatjuk róla a koronát.
Eljött az Orbán-búcsúztató utcabál ideje.

A fenti idézet szerzője Rékasi Zsigmond, Rékasi Károly és Détár Enikő színészek fia, aki tizenhat éves, és rendszeresen jár kormányellenes tüntetésekre, nemrég pedig gázspray-vel fújták le a Ligetvédők egyik rendezvényén. (Ez egy vers, a tördelésében nem vagyunk biztosak.)

Az, hogy egy kamasz lázad, nem akkora bréking, de mint a Story rámutat, Rékasi apja évek óta Wass Albert-estjével járja az országot, anyja pedig távol tartja magát a politikától, szóval azért egy kicsit mégis meglepő ez a hév. Rékasi Károly ugyanakkor azt mondta a lapnak, fiának határozott politikai véleménye van, és nagyon tiszteli benne, hogy a külvilág bántása nélkül nyilvánítja ki azt. Rékasi Zsigmond nővére, Rékasi Eszter egyébként ugyancsak gyakran járt korábban tüntetni, és az Együtt II. kerületi képviselőjelöltje volt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Zimány Linda: Szerintem inkább az a borzasztó, hogy takargatni kell azt, amit Isten teremtett

Ő speciel elfogadja magát, és nem zavarja a mellek látványa. Hetilapszemle.

0 · Aug 10, 2017 09:48am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments