Már csak egy rész van hátra a Trónok Harca című HBO-sorozat hetedik évadából, és az események emiatt egy kissé felsűrűsödtek. A szerelmi szálak kissé elhanyagolódtak mostanság, talán ezzel is összefüggésbe hozható, hogy a rajongók még a szokásosnál is intenzívebben érdeklődnek aziránt: kedvenc párjaik összejönnek-e végre, még ebben az évben, és a (feltételezett, illetve hőn áhított) szerelmük fizikailag is beteljesedik-e, vagy csak állnak majd, némán, a távolba nézve, és epekednek.

Az egyik pár szurkolói most már biztosak lehetnek abban, hogy azon a fronton mi lesz a helyzet, ugyanis egy, a napokban megjelent interjúban a sorozat egyik készítője erről is beszélt. George R. R. Martin fotója alatt elmondjuk, kikről van szó, és mi derült, ki, szóval ha mégsem akarja tudni, azonnal forduljon vissza!

Szóval a Daily Beastnek adott egy interjút Alan Taylor, aki a legutóbbi epizódot rendezte, és már a cikk bevezetőjében előkerül a kérdés, hogy

Jon Snow és Daenerys Targaryen végre dugnak-e, vagy sem.

Taylor a két szereplő hosszú és érzelmes zárójelenetével kapcsolatban azt mondta, „nem titok, hogy a dolgok erre tartanak. Aki olvasták a könyvet, tudják, hogy a egy ideje minden jel erre mutat. Még a történet szereplői is tudják, hogy erre tart a dolog. Tyrion Danyn élcelődik amiatt, ami alakul. Szóval tudjuk, hogy ez előbb-utóbb kiforrja magát, és örültem, hogy ott lehettem egy számukra ilyen nagy lépésnél [amikor az előző epizód zárójelenetében egymás kezét fogva idilleztek]. A tény, hogy most már Jon térdet hajtana neki, mint a következő királynőnek, óriási politikai lépés. A tény, hogy kezdenek egymásba habarodni, hatalmas dolog. És mindez apróságokban nyilvánul meg, és abban, ahogy egymással viselkednek. Egymás kezét fogják, és ott van az a pillantás, amikor [a nő] elalél, és akkor lép egyet hátra, de tisztán látszik, hogy innen már csak egy irányba vezet az út”.

És az internet ünnepel!

A témával kapcsolatos érzelmek intenzitását kitűnően mutatja ez a Buzzfeed-poszt, amelyben vizuális bizonyítékokat sorakoztattak fel arra, milyen jól mutat ez a két ember együtt. Ebbe került az alábbi fotó is, amely egy évekkel ezelőtti, a Rolling Stone magazinnak készített sorozat része, de végül nem került bele a lapba. A fotós Peggy Sirota, az Instagramján osztotta meg a képet.

A készítés körülményeiről azt írta, nagy volt az összhang, és megkérte a két szereplőt, hogy csókolózzanak. Megtették.

Az mondjuk elég vicces, és több, a témában született cikk is kitér rá, hogy a sorozat legelső évadában mindenki felháborodik azon, hogy Cersei és Jaime Lannister (akik ikertestvérek), egymással hálnak, sőt, a sorozatos vérnőszésből három gyerekük születik – ugyanezen emberek viszont azon drukkolnak, hogy Jon jöjjön már össze a nagynénjével.

És ön hogy áll ehhez a kérdéshez?

Itt mondjuk ennél bővebben is kifejtheti a véleményét!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Mi már tudjuk, fog-e szexelni egymással két Trónok Harca-szereplő

Hogy kikről van szó, és mi a válasz, csak görgetés után derül ki a cikkből. De ezt nem tarthattuk magunkban.

16 · Aug 25, 2017 01:14pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments