Tisztára filmbe illő sztorival indította a keddi napot a Blikk, ahol arról írnak, hogy az egykori műsorvezető, jelenleg polgármester Dömsödi Gábor, ötmillió forintot talált a vécétartályában. Dömsödi nem véletlenül nézett bele felesége albérletében a vécébe, megtudta ugyanis, hogy a szomszédot nagyjából fél évvel ezelőtt verte át egy csaló, hamis aranytömbbel. A leleményes szomszéd mikor átvette az aranyat, az eladót bezárta a lakásába, amíg elment bevizsgáltatni a szerzeményét. A csaló azonban ahogy egyedül maradt, átmászott Dömsödiékhez. A szomszéd ezt még pont látta, és hívta a rendőröket, akik el is kapták a szökésben lévő csalót, a pénzt azonban nem találták meg nála. 

Az előzetesben ülő gyanúsított pár napja jelezte, hogy kifizetné az okozott kárt, Dömsödi pedig akkor fogott gyanút, amikor a férfi mindenáron személyesen, a lakáson akarta felmérni a kárt. Az ex-tévés bár korábban is átkutatta a lakást, most alaposabban szétnézett, így jutott el a vécétartályhoz is, ahonnan előkerült az ötmillió forint.

Eközben Gáspár Győző élete is a milliókról szól.

Arról a közel 100 millió forintról, amit a NAV keres rajta. A Bors szúrta ki, hogy az énekes felkerült az adóslistára és számításaik szerint 98 millióval tartozik az adóhatóságnak. Gáspár nem nagyon akart nyilatkozni az ügyben, az ügyvédje pedig azt mondta a lapnak, hogy védence egy korábbi vagyonosodási vizsgálat miatt szerepel az adóslistán, ezzel kapcsolatban fellebbeztek, mivel szerintük a NAV kizárólag a maga által „megálmodott” irányban végzett vizsgálatokat.

De, hogy valami szép hírrel zárjuk a lapszemlénket: Király Viktor és barátnője között egyszerűen tombol a szerelem - derül ki a Borsból. A két és fél hónapja tartó kapcsolat alatt eddig a nő minden alkalommal elkísérte az énekest a Sztárban sztár adásaira, ami Királynak nagyon sokat jelent. „Jó érzés az első hangot úgy énekelni, hogy látom, ott ül a közönség soraiban. Ránézek mindig. Egy pillantás, kis szemezés mindig megy. Kimondottan szimpatikus, hogy hétről hétre milyen szörnyű látványt nyújtok, és mégis velem van” - mondta a lapnak Király Viktor.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Milliók kerültek elő Dömsödi Gábor vécétartályából - hírek kávé mellé

Eközben a NAV pedig már közel 100 milliót keres Gáspár Győzőn.

8 · Nov 07, 2017 08:08am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments