November 15-e van, ez pedig itt a reggeli lapszemle.

Kezdjük valami jóval! Tóth Gabi kilenc évvel ezelőtt éppen autóval tartott valahova, amikor észrevett egy terhes kismamát az út szélén. Mivel a nő láthatóan nem volt jól, az énekesnő megállt, beültette a kocsijába, és kórházba vitte. Azóta sem tudta, mi lehet vele, de a nő most megkereste őt, így kiderült: a hat hónapos terhes nőnek méhösszehúzódásai voltak, és ha nem kap gyógyszert, a magzata életveszélybe került volna. Szerencsére időben kórházba jutott, a lánya pedig mára egészséges kisiskolás; hétvégén találkoznak is Tóth-tal. Minderről az énekesnő írt a Facebookon, mi  a Borsban láttuk.

Benkő Lászlót sikeresen megműtötték: a zenésznek májrákja van, de állapota biztató, és az Omega jövő heti fellépésén elvileg ott lesz - mindezt a Bors Kóbor Jánostól tudja.

Ugyancsak ők írnak arról, hogy az X-Faktor döntője idején már a műsor két fontos szereplőjének is máshol lesz dolga: Kiss Ramóna (műsorvezető) és Puskás Péter (mentor) a Celeb vagyok, ments ki innen forgatása miatt elvileg akkor már elutazik. A távollétük okozta károkat egyelőre nem tudni, hogyan enyhíti az RTL Klub, de Puskásnak már nincs versenyzője a műsorban, úgyhogy senkit sem hagy cserben, az biztos.

Végül pedig, ha ráérnek, tekintsék meg Garami Gábor videós interjúját Köllő Feleségek luxuskivitelben Babettel, amelyben beszél arról is, hogy nem tudja, mennyibe kerül egy kiló kenyér, és hogy rendszeresen kap szexuális ajánlatokat férfiaktól és nőktől is. (Blikk)

 A realityceleb színésznővel mi is készítettünk interjút, ezt itt olvashatja el, megéri.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Reggeli hírek: Köllő Luxi Babettnek férfiak és nők is tesznek ajánlatokat

Olyanokat. Tóth Gabi pedig valószínűleg életet mentett, menő!

18 · Nov 15, 2017 07:34am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments