Az alábbi, helyenként hátborzongatóan kínos, de teljesen friss videóval promózza Stohl András az Álomutazó című mesemusicalt, amiben ő játssza majd az apukát. Ennek kapcsán a színész arról mesél, hogy milyenek voltak az ő gyerekkori karácsonyai, és milyenek a mostani ünnepek, most, hogy már négy gyereke van, két idősebb az első házasságából, és két kisebb a második, azóta szintén véget ért házasságából.

Többek között ezt meséli Stohl András fent a családi karácsonyairól:

Az én életem nem egy szokványos családi élet. Van két nagy lányom, egy 25 éves és egy 21 éves, és van két kisebb gyermekem, egy 9 éves és egy 3 éves, egy kislány és egy fiú, Franciska és Andriska. A két nagylány másik családban nő fel, ezért mindig 23-án találkoztunk együtt, akkor csináltunk egy karácsonyt, ajándékoztunk egymásnak, ott aludtak a nagylányok nálunk, és 24-én mentek az anyukájáékhoz karácsonyozni, mi pedig maradtunk otthon. Most az még jobban megbonyolítja a helyzetet, hogy én egy új kapcsolatban élek, ezért most én is vendég leszek.

Nem tudom, hogy hogy lesz. A párom nyilván tiszteletben tartja a gyerekek érzését, tehát az van, amit a gyerekek és az Ancsi szeretne. Valószínűleg 24-én déltől ott kint leszek a gyerekekkel és karácsonyozunk, mintha ott laknék még. Csak ez olyan szomorú, nem baj ez? De sok ilyen család van, gondolom, ahol így nőnek fel a gyerekek.

Ezt pedig arról, hogy mi a nagy álma:

Ha lehetne egy álmom, amit meg is fogok valósítani, ha nem is ezen a karácsonyon, hanem majd két év múlva: legyen egy marha nagy fa egy ház nappalijában, és legyen ott az összes gyerekem, az összes anyuka és legyen nagyon boldog. És mindenki szeresse a másikat.  

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Stohl András álma: legyen ott az összes gyerekem és az összes anyuka

Két házasság után a négygyerekes édesapa most egy újabb kapcsolatban él. Arról nyilatkozott, ez mennyit bonyolít a karácsonyozáson.

45 · Nov 23, 2017 12:45pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments