Az Álomutazó című mesemusical minimum a második alkalom a világtörténelemben, hogy Szabó Győző zenés darabban egy állatot játszik: annak idején a Katona József Színházban ő volt az Állatfarmban Napóleon, a disznó, Bozsik Yvette rendezésében. A most december 26-tól a volt SYMA Csarnokban látható szuperprodukcióban viszont ő alakítja azt a megelevenedő plüssbárányt, aki a musical kabalafigurájának is számít. Az Álomutazóban Szabó Győző többek között Stohl Andrással, Radics Gigivel és Schell Judittal játszik együtt.

 A karácsony előtti héten az ősbemutató előtt álló darab próbáján vehettünk részt, ahol az újságírók megnézhettek pár jelenetet és meghallgathattak néhány dalt az előadásból, és aztán volt pár perc, amikor a szereplőkkel lehetett rövid interjúkat készíteni. Szabó Győzővel nekünk a következő kis beszélgetés fért bele.

Nagyon könnyűnek és puhának néz ki ez a bárányjelmez, de biztos nem az...

„15 kiló nagyjából, nagyon nehéz, nagyon nehéz benne mozogni.”

Naponta három előadás lesz december 26. és 30. között az Álomutazóból. Ha az ember egy nap háromszor játszik, jut még ideje azon kívül bármi másra?

„Nem nagyon, az előadások közötti szünetekben enni fogok, élni fogok, és behoztam magamnak egy ágyat az öltözőbe, mert muszáj valahogy regenerálódni.”

Lesz valamikor idő karácsonyozni?

„Csak 24-én. A szenteste az egyetlen, amikor nem dolgozom szilveszterig. Aztán 2018-ban új év, újabb produkciók, új élet, új minden!”

Foglald össze nekünk a 2017-es évedet pár mondatban! Mi volt benne a legjobb és mi a legrosszabb?

„Rossz élményem nem nagyon volt. Leforgattuk a Valami Amerika harmadik részét, leforgattuk a Mi kis falunk második évadát, színházban dolgozom, minden oké, a kisfiam cuki, lányom édes, az éttermemmel minden oké, nem panaszkodom!”

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szabó Győző bárányjelmezben foglalta össze nekünk 2017-et

Egy miniinterjúra állítottuk meg Szabó Győzőt az Álomutazó próbájának szünetében. Volt rajta 15 kiló jelmez, de így is nagyon pozitívan látja 2017-et.

0 · Dec 23, 2017 05:44pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments