Lena Dunham 32 éves színésznő egy rendhagyó előtte-utána montázst osztott meg az Instagramon: ő nem egy fogyást dokumentál, hanem a korábbi képén vékonyabb és a későbbin kerekebb. Amint írja, 62 kilóról ment fel a súlya 73-ra, és ennek kifejezetten örül.

On the left: 138 pounds, complimented all day and propositioned by men and on the cover of a tabloid about diets that work. Also, sick in the tissue and in the head and subsisting only on small amounts of sugar, tons of caffeine and a purse pharmacy. On the right: 162 pounds, happy joyous & free, complimented only by people that matter for reasons that matter, subsisting on a steady flow of fun/healthy snacks and apps and entrees, strong from lifting dogs and spirits. Even this OG body positivity warrior sometimes looks at the left picture longingly, until I remember the impossible pain that brought me there and onto my proverbial knees. As I type I can feel my back fat rolling up under my shoulder blades. I lean in.

A post shared by Lena Dunham (@lenadunham) on

Lena Dunham korábban is foglalkozott ezzel a témával, és most azt mondja, amíg vékonyabb volt, egész nap kapta a bókokat és az ajánlatokat férfiaktól, a bulvárlapok címoldalán is gratuláltak neki és fogyózási tippeket kértek tőle. Csakhogy közben rosszul érezte magát a szöveteiben és a fejében is, minimális cukor- és maximális koffeinfogyasztással, ráadásul mindenféle gyógyszerek voltak a táskájában. Ehhez képest most boldog és szabad, és most már csak olyan emberek dicsérik meg, akik számítanak, és csak olyan dolgokért, amik számítanak. Jól érzi magát, eszik, éli az életét, és néha ugyan vágyakozva tekint a bal oldali képre, de aztán eszébe jut, mennyi fájdalomba kerül, hogy az ember odajusson. És arra a kicsit abszurd helyzetre hadd hívjuk még fel a figyelmet, hogy Lena Dunham a Just Jaredről nyúlja a saját képeit, amint azt a jobb alsó sarokban látható vízjel bizonyítja.

Mindehhez hozzájön, hogy ma délelőtt ő már nem is az első nő, akit a pozitív testkép fontosságával kapcsolatosan mutatunk, Iskra Lawrence a Nyár blogban várja önt. Szóval ha szabad egy tanáccsal szolgálnunk: a most következő hétvégén ön se foglalkozzon azzal, hogy hogyan néz ki, hanem menjen ki a szabadba, mozogjon sokat és élvezze a nyarat a lehető legkevesebb ruhában!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Lena Dunham örül, hogy feljött rá 11 kiló

62 kilóról 73-ra ment fel a súlya és a színésznő azt mondja, szabadabbnak, boldogabbnak érzi magát így.

15 · Jul 13, 2018 11:04am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments