Ki hinné, hogy egy ismert embernek jó lehetőségnek tűnik egy randi-app. A Joy összeszedett néhány amerikai hírességet, akik regisztráltak a világ egyik legnagyobb randi-platformján, a Velvet pedig utána nézett,

hogy kiket lehet, vagy lehetett megtalálni a hazai celebek közül a Tinderen.

Az amerikai szuper-celebekről csak kevesen gondolják, hogy bármiféle társkereső-oldalra szorulnának, mégis tény, hogy még a hollywoodi sztárok is belefognak olykor az internetes partnerkeresésbe. Persze a legtöbbször nagyon kitartónak kell lenniük, Zack Efronnak például bizonyítania kellett, hogy tényleg ő akar felkerülni a Tinderre, ugyanis azt hitték, hogy valaki más él vissza a képeivel.

Amikor felregisztráltam senki sem jelölt be. Azt hitték, hogy kamu profil vagyok -mesélte korábban egy interjúban

- nyilatkozta korábban.

Ugyancsak ráakadhatunk match-elgetés közben;

Katy Perryre, Hilary Duffra, vagy Demi Lovatora, illetve Ben Affleckre, Lindsay Lohanre, sőt, akármilyen meglepő, még Martha Stewartra is.

Na de, nézzük a hazai pályát: Berki Krisztián ugyan már felhagyott vele, de korábban élt az online randiszolgálattal. Korábban Linczényi Márkóról is kiderült, hogy alkalmanként próbálkozott a partnerkeresés ezen ágával, sőt még Damu Rolnadrólis kiderült hasonló. Baukó Éváról nem is beszélve, aki többször megemlítette már, hogy bár eddig sikertelenül, de kereste már a szerelmet a Tinderen.