A nyár mindig is az esküvők szezonja volt, idén is volt menyegző ebben a három hónapban. Alább összegyűjtöttük 5 párt azon magyar és külföldi hírességek közül, akik ebben az időszakban esküdtek egymásnak örök hűséget.

Idén nyáron a legtöbbet Demcsák Zsuzsa esküvőjéről volt szó, de őróla még májusban derült ki, hogy a tavasszal házasodott össze indiai férjével Ázsiában, az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt, és nincs hír arról, hogy az idén nyárra tervezett magyarországi lagzit tényleg sikerül-e még augusztusban megtartani. Ezen kívül egy ideig úgy nézett ki, hogy ebbe az összeállításba bekerülhetne Kylie Jenner is, aki nemrég egy hosszú, fehér ruhával utazott Olaszországba, de azóta a TMZ is megírta, hogy az csak egy sima, elegáns, fehér ruha volt, amit a születésnapjára vett fel, és egyáltalán nem házasodott meg benne.

Na de akkor most nézzük azokat, akik viszont tényleg tartottak lagzit ezen a nyáron!

1. Katherine Swarzenegger és Chris Pratt

Arnold Swarzenegger lánya és a Galaxis őrzőinek sztárja szintén június elején keltek egybe. Katherine Schwarzenegger hatalmas uszályú ruhát választott a menyegzőre, amit többen is tartottak neki, hogy ne koszolja össze, mielőtt a szó szoros értelmében az oltár elé lép. A pár nagyon boldognak tűnik együtt, több közös fotó is napvilágot látott már az esküvő óta.

2. Kiss Ramóna és Lékai Máté

A színésznő és párja eleinte nem sokat izgult az esküvő miatt, azonban amikor sor került az első ruhapróbára, Kiss Ramónát váratlanul elöntötte a lakodalmi láz. Onnantól kezdve izgatottan várta a ceremóniát, amelyet a Római-parton tartottak, és olyan jól sikerült, hogy úgy döntöttek, hamarosan egy templomi szertartással is szeretnének örök hűséget fogadni egymásnak.

3. Sophie Turner és Joe Jonas

A Jonas Brothers énekese és a Trónok harca színésznője sem elégedett meg egy esküvővel. Májusban egy Las vegasi útjuk során letették fogadalmukat. Ezt az eseményt titoknak szánták, Diplo azonban belerondított ebbe az elképzelésbe, ugyanis az Instagramján közvetítette a pillanatot, amikor a pár az oltár előtt áll. Sophie Turner rendesen ki is akadt emiatt. Végül július elején sor került a pár hivatalos lagzijára is, amit Franciaországban tartottak meg, méghozzá egy lélegzetelállító helyszínen.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

Sophie Turner (@sophiet) által megosztott bejegyzés,

4. Heidi Klum és Tom Kaulitz

A német szupermodell és a Tokio Hotelből ismert zenész állítólag még februárban tartotta meg a polgári esküvőt, de ez is csak júliusban derült ki. Aztán augusztus elején házasodtak össze egy hajón, Olaszország partjai mellett. Heidi Klum Instagramjáról eléggé úgy tűnik, hogy a pár azóta is nászutazgat fel és le a környéken, de ide most azt a posztot szúrjuk be, ami a házasságkötés pillanatát mutatja.

5. Lauren Hashian és Dwayne Johnson

A Szikla és barátnője tegnap jelentették be, hogy összeházasodtak. Bár a hír váratlan volt, maga az esemény nem sokaknak volt meglepetés, hiszen a párnak már két közös gyermeke is született, és épp második lányuk érkezése miatt döntöttek úgy, hogy elhalasztják az eredetileg tavaszra tervezett lakodalmat.