A műsorvezető a sok rossz után szép időket él meg. Hamarosan itthon is egybekelnek szerelmével, már az esküvő időpontját is kitűzték. Azonban úgy tűnik, Demcsák Zsuzsa ismét bajba kerülhet.

A Bors egyik olvasója fotózta le a műsorvezetőt és párját, Krishant, amint egy bevásárlóközpont parkolójában tevékenykedtek. A probléma pedig az, hogy miután bepakolták csomagjaikat a kocsiba, Demcsák Zsuzsa volt az, aki a volán mögé pattant.

A műsorvezetőnek 2016-ban már bevonták a jogosítványát, és alig, hogy visszakapta, idén nyáron ismét eltiltották újabb 3 évre, ugyanis ittas vezetésen kapták.

A lap kereste Demcsákot az üggyel kapcsolatban, aki eleinte tagadott, majd interjún kívül elárulta, miért ült volán mögé, ahhoz viszont nem járult hozzá, hogy idézzenek tőle.

A Bors két jogászt is megkérdezett az üggyel kapcsolatban.

Mivel csak hallomásból értesültem a történtekről, általánosságban tudok nyilatkozni az ilyen típusú szabályszegésekkel kapcsolatban. Ha valakinek elvették a jogosítványát, ennek ellenére vezet, akkor az engedély nélküli vezetés szabálysértésének minősül. Ha eltiltották a vezetéstől, akkor az eltiltás hatálya alatti vezetésnek hívják. Ha a rendőr rajtakapja az illetőt, akkor az minden esetben bírságot szab ki

– magyarázta a lapnak dr. Pataky Csaba közlekedési és biztosítási szakjogász.

Az engedély nélküli vezetés szabálysértés. Ez a kategória helyszíni bírság esetén 45 ezer forint, amúgy 90. Ha az üggyel komolyabban foglalkoznak, akkor a hároméves eltiltása innentől újra elkezdődik

– nyilatkozta Dr. Fridman Róbert ügyvéd.