A Best magazin óriásit ment péntek reggel, a címlapon az RTL híradósának szakítása, Demcsák Zsuzsa édesanyja, sőt még Friderikusz Sándornak is sikerült egy kis helyet szorítaniuk. Ó, és arról sem szabad elfelejtkezni, hogy Aureliót letiltotta a Tik Tok.  

Lapozgasson velünk!

Az RTL Klub híradósa, Szabados Ági és Peleskey Bence modell kapcsolata alig másfél év után váláságba került. A tévés szerint túl hamar költöztek össze.

Úgy voltunk vele, hogy felnőttek vagyunk, el tudjuk dönteni, együtt akarunk-e élni. Azóta is úgy érzem, karácsonyra kaptuk egymást ajándékba. Egyszerre voltunk óvatosak és bátrak

– mondta a lapnak korábban Szabados.

A Best arról írcikkében , hogy a koronavírus miatti összezártság kezdte ki a kapcsolatukat. Egyelőre még van remény a folytatásra, de időre van szükségük. 

Demcsák Zsuzsa édesanyja, Mária elismert üzletasszony, a Piac&Profit gazdasági magazin alapítója, a gazdasági szaksajtó kiemelkedő alakja, valamint profi válságkommunikációs és jogi tanácsadó. Ugyancsak a Best cikke szerint tudatosan vonult a háttérbe az elmúlt időszakban, hogy mindenki a lányára tudjon koncentrálni. 

Az interjúban szóba kerül Demcsák válása, botrányai és indiai férje is, édesanyja bár sokszor vitatja lánya döntéseit, mindig igyekszik segíteni. 

Pontosan tudom, milyen érzés reggelente gyomorgörccsel ébredni. Szembesülni azzal, hogy miket hordtak össze az újságok. Az elmúlt években rengeteg mocskolódás, igazságtalan támadás érte. Voltak pillanatok, amikor azt gondoltam, mindezt nehéz ép ésszel elviselni. (...)  Zsuzsában pedig közben folyamatosan tudatosítottam, mennyire büszke vagyok rá. Okosnak, gyönyörűnek és elképesztően jó anyának tartom

– mondta a büszke édesanya, majd lánya indiai esküvőjéről is szót ejtett, mint kiderült, amikor először hallotta, hogy bekötötték a fejét Indiában, azt hitte, csak viccel. 

lap címlapon tette fel a kérdést, hogy Friderikusz Sándor és Varnus Xavér miért nem beszélnek már. A kérdés nem új keletű, sőt a fejtegetések sem. Varnus legutóbb 2017-ben beszélt egy tévéinterjúban arról, hogy nagyon jó barátok Friderikusszal, de gyakran összevesznek hosszabb időre. 

Mind a ketten túlságosan szuverének vagyunk ahhoz, hogy a másik rabigáját elviseljük. Az egyre sekélyesedő világban azonban az ember igazán nagy és komoly beszélgetéseket ritkán tud folytatni

– mondta korábban. A feltett kérdésre (hogy miért nem beszélnek most) mindenesetre nem érkezik válasz.

Nagy Ervin és másik két színésztársa elhagyja a Katona József színházat. Nagy marad a színházban, de a társulatból kilép, Mészáros Blanka és Dér Zsolt nem maradnak.  

Végül: Aureliót letiltotta a Tik Tok, mivel túl sokszor szegte meg az oldal szabályait. A celeb egyébként is hajlik ilyesmire, és az elmúlt időszakban nem a mini-videókra szakosodott Tik Tok tiltása a legnagyobb problémája.