Ebben a posztban friss híreket olvashat magyar hírességekről, íme néhány érdekes olvasni-, illetve néznivaló velük kapcsolatban.

Régóta lehet tudni, hogy nincsenek jóban a Gáspár testvérek, azaz Gáspár Győző és Gáspár Zsolt. Az előbbi azt mondja, a karácsony előtti nagy kibékülés csak addig tartott, amíg a fotósok jelen voltak, és az utóbbi most a Borsnak erősítette meg, hogy valóban tart a harag kettejük között.

Ő egy mentálisan beteg ember, a gyógyszer a legjobb barátja, ez itt a probléma. Egy ember, aki lassan negyvenszer műtette magát, s akinek komoly gondjai vannak magával

– többek között ezt mondja testvéréről Gáspár Zsolt, hozzátéve, hogy hallani sem akar többet Gáspár Győzőről, elege van belőle és az üzengetésből és a vádakból. Hozzáteszi, ő továbbra is jó testvérnek tartja magát, ha Gáspár Győzőék bajba kerülnek, ő mindig ott lesz, hogy segítsen.

További hírek:

  • VV Dani, a Való Világ 10 powered by Big Brother játékosa még a műsor kezdete előtt bátyja miatt belekeveredett egy verekedésbe, és egy csoportosan elkövetett garázdaság lett a dologból. A vádemelést azonban az ügyészség elhalasztotta, Danit próbára bocsátották, ennek az ideje tart most is, a műsor alatt, a játékosnak a villából kell a kapcsolatot tartania pártfogó felügyelőjével. Mindezt a Blikk derítette ki, a részleteket is a Blikk cikkében lehet elolvasni.
  • Gór Nagy Mária 73 éves, és még mindig lábadozik a koronavírustól. A covid olyan súlyos tüneteket eredményezett nála, hogy a színésznő a végrendeletét is megírta, derül ki a Blikk interjújából.
  • És a végére egy videóklip, ami ugyan januári, de hátha ön még nem látta: az előadó egy feltörekvő, fiatal zenész, Pál Péter. A Túl közel című dal klipje igen aktuális témát dolgoz fel: egy színésznövendék életét mutatja be, akit egyik tanára verbálisan bántalmaz. Ezt a tanárt a Love bistróból is ismert Csizmadia Gergely alakítja, a klipet Barnóczky Ákos (Szőke kóla, Login) rendezte saját forgatókönyve alapján.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gáspár Zsolt szerint testvére, Gáspár Győző „mentálisan beteg ember”

A hírekben még: VV Dani csoportos garázdaságot követett el, és a Villából tartja a kapcsolatot pártfogó felügyelőjével.

8 · Feb 12, 2021 09:10am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments