horoszkóp

Kiugrott egy nő a Mammut harmadik emeletéről

2015.02.09. 11:47 Módosítva: 2015-02-09 14:36:48

A Hír24 értesülései szerint egy II. kerületi bevásárlóközpontból, úgy tudni, a Mammutból zuhant ki egy nő a harmadik emeletről. Azonnal szörnyethalt. 

A baleset körülményeiről egyelőre nem lehet sokat tudni, csak annyit, hogy a Mammut bevásárlóközpontban történt, hétfő délelőtt. Rendőrségi források ezt meg is erősítették a Velvetnek. Az Országos Mentőszolgálattól úgy tudjuk, egy idős nő az áldozat. Egy rohammentő érkezett a helyszínre, de már csak a halált tudták megállapítani, orvosszakértő állapítja meg majd a halál konkrét okát.

Szemtanúk szerint a – szerintük 30-35 év körüli – nő egy 3. emeleti játékbolt előtt állt meg a korlátnál, letette a földre a táskáját, kimászott a korláton kívülre, majd leugrott. A Velvet értesülései szerint a pénztárcája tele volt a gyereke képeivel, ráadásul bántalmazás nyomai látszódtak rajta. 

Hallgat a mammut

A Hír24 egyik kommentelője is a plázát említi, valamint azt, hogy fél 10 körül történt az eset. Kerestük a Mammutot, azonban nem kívánnak nyilatkozni az ügyről, így nem erősítették meg, de nem is cáfolták a zuhanás tényét.

Képünk az esetnél korábbi fotó. Fotó: Index
Képünk az esetnél korábbi fotó. Fotó: Index

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében kezeli az ügyet, ami azt jelenti a gyakorlatban, hogy nem merült fel idegenkezűség, úgy tudjuk, az ugró öngyilkos lett.

Nem ez lenne az első ilyen eset a plázában: 2010 decemberében már leugrott egy ember a harmadikról, bele is halt a zuhanásba. Egy mikroblogon akkor elég lesújtó történet keringett az esetről, miszerint teljes nemtörődömség övezte az akkor meghalt embert, sokáig le se takarták a testét. A magyar plázákban történt további bűneseteket, furcsa történeteket szedtünk össze korábbi cikkünkben, amit itt talál.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt vagy itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.