horoszkóp

A rendőröket hívta a férfi, mielőtt megölte barátnőjét, és magukra gyújtotta az autót

2016.02.06. 13:38 Módosítva: 2016-02-06 13:38:56

A Facebookra posztolt és még a rendőrséget is felhívta az a férfi, aki pénteken éjjel megölte barátnőjét és magukra gyújtotta az autót a XV. kerületi Késmárk utcában.

A hirpress.hu információja szerint a volt tűzoltó pár perccel azelőtt, hogy felgyújtotta volna a kocsit, felhívta a rendőrséget és bediktálta a pontos címet, ahol megtalálhatják barátnője gyerekeit. A portál szerint a gyerekeket a tűzoltók szabadították ki egy XVI. kerületi lakásból. Ezzel kapcsolatban kerestük a BRFK-t, amennyiben válaszolnak posztunkat frissítjük.

Frissítés: A BRFK sajtóosztályán a Velvetnek megerősítették, hogy pénteken éjjel kaptak egy bejelentést arról, hogy két kisgyereket zártak egy mátyásföldi lakásba.

késmárki tűz2
Fotó: Benke Donát / hirpress.hu

 

A volt tűzoltó 0 óra 31 perckor annyit írt a Facebbokra, hogy

Egy szál fehér virágot csak! Ennyit kérek.

A rendőrség 0 óra 53-kor kapta a riasztást, hogy ég egy autó és néhány perccel később a tűzoltókkal értek a Késmárk utcába. A nyomozók még tegnap kiderítették, hogy P. István megölhette barátnőjét, ezért emberölés miatt indítottak eljárást.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Wellness hétvégék belföldön

Kényeztető wellness csomagok, stresszűző programok és szórakozás. Töltődjön és szépüljön itthon!

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.