Egy gazdátlan csomag miatt csütörtök délután lezárták a Margit hidat, erősítette meg az ORFK a Velvet értesülését. A rendőrség azt közölte, hogy a táskát már a tűzszerészek vizsgálják.

A BKK a Facebookon azt írja, hogy

lezárták a Margit hidat, emiatt a Nagykörúton,a Margit körúton és az Árpád fejedelem útján, valamint a Bem rakparton és az alsó rakpartokon is torlódásra számítsanak a híd felé. A 4-es és a 6-os villamos a Margit híd, budai hídfő H és az Oktogon M között nem közlekedik. A kimaradó szakaszon autóbuszos pótlásra nincs lehetőség. Ajánljuk a metróvonalak igénybevételét. A 9-es, a 91-es, a 191-es és a 291-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik, több megállójuk kimarad.

Frissítés: Úgy tűnik az eddigiekhez hasonlóan ez is vaklárma volt, mert nem sokkal ezelőtt megnyitották a Margit hidat. A BKK azt írja, hogy

a Nagykörúton, a Margit körúton és az Árpád fejedelem útján, valamint a Bem rakparton és az alsó rakpartokon változatlanul torlódásra számítsanak a híd felé. A 4-es és a 6-os villamos ismét a teljes vonalon közlekedik, a 9-es, a 91-es, a 191-es és a 291-es autóbusz pedig újra az eredeti útvonalon jár.