A Kockahas blogban értelemszerűen gyakran mutatunk testépítőket – hát akkor jöjjön most Molnár Péter, aki nem profi bodybuilder, hanem sportmenedzser. Viszont rögtön hozzá kell tenni, hogy laikus szemmel mondjuk a fenti fotó alapján viszonylag nehéz őt megkülönböztetni az általa menedzselt testépítőktől, és ennek fő oka az, hogy azért Molnár Péter maga is edz szép rendszeresen, ráadásul ő maga is testépítőként kezdett, de aztán más irányba indult tovább. 

Így nyilatkozott arról, hogy miért váltott:

Két komplett szezont versenyeztem végig, ami hatalmas élmény volt. Utána azonban válaszút elé kerültem. A napirendembe már sokkal több edzést kellett volna beiktatnom, lényegében egész embert kívánó életmódra kellett volna váltanom. Mivel ilyen falak emelkedtek előttem, a versenyzési ambícióim rohamosan csökkentek, majd lényegében meg is szűntek. Rá kellett jönnöm és el kellett fogadnom, hogy nincs értelme tovább feszegetni a határaimat, amiket én húztam meg saját magam számára.

Feltételezzük, hogy a Kockahas blog nézői között vannak olyanok, akik úgy érzik, hogy szintén abbahagynák a határfeszegetést, ha már így néznének ki:

Klikkeljen gyorsan a fenti fotóra, mert a képfeliratokban Molnár Péter még többet mesél pályájáról – mondatait munkahelye, a BioTechUSA sajtóközleményében találtuk. Ami egyébként Molnár Péter Instagramján egy egész izgalmas munkahelynek tűnik.

Na és egy edzős kép se hiányozzon ebből a posztból.

1663
1121