A Kockahas blogban értelemszerűen zömével modellek, fitneszmodellek, sportolók, testépítők és sportoló modellek szerepelnek. Épp ezért szeretünk néha olyan posztokat összeállítani (önök pedig remélhetőleg nézegetni), amiben valami egyéb foglalkozást végző férfiakat mutatunk. Volt már többek között:

Hát most egy újabb mesterséget veszünk elő, kíváncsian várjuk, hogy kitalálja-e, mi lehet az. Először egy-egy fotót mutatunk az öt férfiról, utána áruljuk csak el újabb egy-egy képpel, hogy mi a munkájuk. Egy kifejezetten nőies állásról van szó egyébként.

Nézzük először a New York-i származású, 25 éves Matthew James Lentet, akit szakmája egyik legvonzóbb férfijaként szoktak emlegetni.

A post shared by Pearl OFFICIAL IG (@pearliaison) on

Azoknak, akiket meggyőz egy szép szakáll, ajánljuk másodsorban a becsületes arcú Reynolds Engelhartot.

Harmadikként álljon itt a 25 éves Joshua Jones kockahasas-pókhálótetkós szelfije. Elég kemény!

Az alábbi Thomas White-ot választottuk negyediknek, és ha a kép alapján talán ezt is hinné, nem, nem könyvelő a foglalkozása se neki, se a többieknek ebben a posztban!

Az ötödik pedig legyen a 28 éves Dan Donigan, megintcsak New Yorkból, aki nagyon integet itt valakinek az ablakból.

A post shared by Milk (@bigandmilky) on

Na és akkor most térjünk vissza az első fiatalemberhez, aki ezzel a képpel remekül demonstrálja, hogy mi a mestersége.

Annyira nőies a foglalkozása, hogy az a foglalkozása, hogy nő. Vagyis...

nőimitátorként dolgozik.

Ez is ő, transzvesztita művészneve Pearl:

És akkor most nézzük is meg további négy fiatalembert nőként! Alább látható Magnolia Crawford, aki a fent másodiknak bemutatott Reynolds Engelhart alteregója (volt, amíg Engelhart a szakállnövesztés mellett nem döntött).

Alább látható, hogy milyen a harmadiknak bemutatott Joshua Jones, amikor Trinity K Bonet néven átöltözik, és jobban hasonlít Naomi Campbellre, mint férfiénjére. Ön gondolta volna, hogy a transzvesztiták között olyan is van, aki ilyen kockahassal rendelkezik civilben?

Thomas White természetesen szintén azzal kezdi az átlényegülést Morgan McMichaelsszé, hogy először is megborotválkozik. A végeredmény pedig valami ilyesmi szokott lenni.

Ötödikként pedig nézzünk egy újabb képet Dan Donigan, azaz Milk Instagramjáról.

A post shared by Milk (@bigandmilky) on

Azért vettük őket elő pont most, mert mindannyian a RuPaul's Drag Race című travivetélkedő kapcsán lettek híresek, és ennek a most már Emmy-díjas sorozatnak ezen a hétvégén kezdődik a következő, kilencedik évadja. Ez egy olyan műsor, hogy nagyon alulról indult, úgyhogy elmondhatja magáról, hogy az eddigi nyolc év alatt folyamatosan csak nőtt a nézettsége, annyira, hogy most áttették a kevésbé ismert Logó nevű csatornáról a VH1-ra.

A péntek este adásba kerülő első rész sztárvendége Lady Gaga lesz, akinek legutóbbi fontos tévés szereplése a Super Bowl szünidejében tartott, agyondicsért minikoncert volt. Ha még sosem látott ilyet, valószínűleg itt az alkalom, hogy belenézzen ebbe a Drag Race-be, benne lesz még az új évadban többek között Kesha és Lisa Kudrow is. Alább láthat egy kis ízelítőt.

769
897