Ma egy olyan sztorival örvendeztetjük meg önt, ami Kaliforniában esett meg a hétvégén, azon belül Riverside megyében, ha ez mond valamit. A főszereplő egy férfi, akinek a nevét nem hozta nyilvánosságra a New York Daily News, és az történt vele, hogy egyszercsak a volt nőjét találta meg otthon a kéményben. Ezen kívül nagyon kevés konkrét részletet írtak meg a lapok, de a fotókkal együtt már ennyi is elég ahhoz, hogy elmondhassuk, hogy ez az év is remekül indul, már ami a hülyehíreket illeti.

Azt lehet még tudni, hogy a férfinak és a kéményben talált nőnek három közös gyereke van, a 35 éves hölgy talán azért próbált meg bejutni volt pasijához, hogy a gyerekekkel találkozzon. De persze az is lehet, hogy bosszút forralt valami vélt vagy valós sérelemért, láttunk már ilyet. Szóval az nem világos, hogy a nő mit keresett a kéményben, a férfi mindenesetre állítja, hogy ő nem járult hozzá, hogy az exe bejusson a lakásába.

A nőhöz ki kellett hívni a tűzoltókat, akik két órás munkával tudták kiszabadítani a kémény foglyát a kandallón keresztül. Az amerikai legendárium szerint egyébként ugyanígy mászik be a Mikulás is a házakba karácsony éjjelén, csak a Mikulás csodálatos módon nem szokott beszorulni, pedig általában elég testesnek ábrázolják, és van nála egy csomó ajándék is. Szóval szegény nő kisebb sérülésekkel kórházban végezte, fotói pedig a Twitteren. Hogy pontosan mit akart volt szerelmétől, azt állítólag maga a férfi se tudja.