Stefánia álnéven már írtam kétszer is (Egy pornós is jobban élvezi azokat az alkalmakat címmel), leveleimet le is közöltétek. Gondoltam, folytatásos teleregényem harmadik részét is megírom” – nem szoktunk ilyet csinálni, de ha Stefánia már kétszer Stefánia volt, akkor harmadszorra is megtartjuk neki ezt az álnevet. Eddigi történetét a fenti linkeken lehet elolvasni, de a lényeg a következő: kihűlt a házassága, amit aztán fel is bontott, és talált valaki mást, akinek a szeretője lett.

Itt veszi fel a fonalat az alábbi levél, ami egyébként néhány olyan olvasónak is tartalmaz választ, akik az utóbbi egy évben szerepeltek a Randiblogban – ahova természetesen ön is ugyanúgy megírhatja saját történetét vagy gondolatait, mint a többiek, elég egy üzenetet küldenie a Randiblog e-mailcímére!

Több mint egy év eltelt utolsó levelem óta. Azóta sok víz lefolyt a Dunán. Második levelem azzal zárult, hogy szerető lettem. Nem tartott sokáig. Csodás volt, megismertem önmagam, kezdtem megnyílni a világ felé... De nem volt elegendő. Féltem, hogy beleszeretek. Nagy esély volt rá, de annál nagyobb baklövést nem követhettem volna el azokban az időkben. Úgyhogy léptem.

Megismertem Krisztofert. Azt hittem, ő a nagy Ő. De tévedtem. Fiaim kedvelték, ő is a srácokat. Minden szép és jó volt. 3 hónapig. Amikor felbukkant egy exe. Nem az, akivel előttem volt, hanem az azelőtti. 7 évig voltak együtt, a csaj 11 évvel fiatalabb nála. Szóval felbukkant. Látta a Facebookon, hogy virágzik a szerelem, és gondolta, visszaszerzi, neki visszajár. Nem volt bennem félelem, harcolni akartam. Aztán találkoztak. Jól érezték egymás társaságát. Nem beszélt róla, de milyen véletlen, Facebookon a chatelésüket megnyitva hagyta. Elolvastam... Hiba volt. Életem egyik legnagyobb pofonjával néztem szembe... Ott már tudtam, felesleges harcolni. Nincs közös jövőnk. Elmentem... Fájt, szenvedtem, de fel kellett állnom a földről a fiam miatt is. 2-3 hónapig tartott, közben rendszeresen összejártunk szexelni. Imádtam, hogy akkor még az enyém lehet. Mindig azt mondta, hogy ő sose csalná meg a párját. Én bebizonyítottam, mindenki képes rá. Akkor úgy éreztem, nekem ez jár. Vele a szex olyan volt, mintha megtaláltam volna a kulcsot a zárba. Nem voltam önmagam, hogy így megalázkodtam. De nem bánom. Egyetlen percét se.

A szex fontos része lett életemnek. Ki kellett élnem magam, hogy most lenyugodva már ne kövessek el hibákat. 34 éves koromig 2 emberrel voltam. Aztán pótoltam. 1 év alatt 9 férfival feküdtem össze, amiben benne volt a pár hónapos kapcsolatom is.

És akkor tavaly nyáron megismertem Őt!!! Pár évvel idősebb nálam, gyerekei vannak, válófélben van éppen. És elvarázsoltuk egymást. Nincsenek szavak rá. Minden percet vele töltenék, és szerencsére ez kölcsönös. Ha megkérné a kezem, rögtön igent mondanék!

És ezzel kapcsolatosan válaszolnom kell, azt hiszem, Ödön levelére. Hogy a szex mit jelent a kapcsolatban. A majd 12 éves kapcsolatomban már nem volt jó... És azt hittem, túldimenzionálom ennek fontosságát. De nem.

Mostani kapcsolatomban minden nap szerelmeskedünk. Az esetek többségében reggel is, este is. Múltkor viccesen meg is jegyezte kedvesem, hogy a statisztikánk heti 10 alkalom minimum. És azok mind tartalmasak, fantasztikusak. Eddig alig volt, hogy egyszerre élveztem volna el a partneremmel. Vele már a második hónaptól szinte mindig.

Antal levelére pedig a válaszom: tedd magad túl azon, hogy nem te vagy az első. Mert a múltbeli kapcsolatok formálnak, tesznek jobbá. Hiszem, hogy én is azért vagyok ilyen szerető (a szó nemes értelmében), mert az összes eddigi kapcsolatom formált.

Szóval érdemes keresni, amíg nem találsz rá a „tökéletesre”. Hiszem, hogy nekem/nekünk sikerült. És köszönöm, hogy meghallgattatok ismét. Remélem a következő és egyben utolsó felbukkanásom már az esküvőm részleteit fogja tartalmazni.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.