Nemrégiben összeszedtük, milyen hülyébbnél hülyébb kérdésekkel tudják a férfiak fárasztani a nőket, most pedig a másik nemet állítottuk pellengérre olvasóink segítségével. Ugye, önnek is ismerősek az alábbi szövegek? Szavazzon öt ponttal a legidegesítőbbre!

És lesznek ott csajok?

Ferenc elmesélte, hogy öt éve él élettársi kapcsolatban a barátnőjével, aki igyekszik nem féltékenykedni, de ez elég gyakran nem jön össze neki. "Amikor a haverokkal külön elmegyek szórakozni, nem balhézik, de mindig megkérdezi, hogy lesznek-e ott csajok. Ez akkor a legviccesebb, amikor zenés szórakozóhelyre készülünk, szóval elég evidens, hogy lesznek, ő is tudja, mégis felteszi a hülye kérdéset."

Hány lánnyal voltál előttem?

"Szerintem a világ legidegesítőbb kérdése, amikor a csaj szex után megkérdezi, hány lánnyal voltam már előtte. Erre nincsen helyes válasz. Ha keveset mondok, lúzernek gondol, ha sokat, akkor meg besértősik" - fejtette ki véleményét a témában Nándor. 

Kivel volt a legjobb szexuális élményed?

Ugyancsak Nándor szürreális élményei közé tartozik, hogy a legtöbb exbarátnője az iránt érdeklődött, hogy kivel volt a legjobb szexuális élménye. "Erre meg egyetlen helyes válasz van: Természetesen veled, drágám. Ezt várják, más opciót nem is fogadnak el, de akkor meg nem értem, miért érdeklődnek."

Megcsaltál már valamikor?

Kornél szerint ezzel szemben a nőktől jövő leghülyébb kérdés: Megcsaltál már valamikor? "És ezt random fel tudják tenni, bármilyen élethelyzetben. Mintha arra várnának, hogy egyszer elszóljuk magunkat. Csak mondom, hogy nem, nem fogjuk elszólni magunkat." 

Mire gondolsz?

Olvasóink szerint közel ennyire idegesítő az is, hogy ha kicsit elmélyülnek a gondolataikban, egyből jön a kérdés: Most mire gondolsz? "Mintha egy gondolatrendőrséggel élnék együtt. Sose maradhatok csendben, mert akkor az biztosan azt jelenti, hogy titkolok valamit. Elég csak egy kicsit elgondolkodnom, rögtön tudni akarja, miről elmélkedem és miért nem osztom meg vele" - mesélte Tamás. 

Nagy a seggem ebben?

Mindeközben Mohamed a barátnője kisebbségi komplexusán van kiakadva: "Elégedetlen a seggével, úgyhogy folyamatosan ez a fő téma. Minden reggel, ha felvesz egy ruhadarabot, az az első kérdése: Ebben nagy a seggem? Amúgy igen, nagy a segge, ezt imádom is benne, de ha megmondanám neki, hatalmas botrány lenne belőle."

Szerinted híztam?

A plusz kilókkal kapcsolatos gondok úgy tűnik, a férfiak nagy gondja is, a fenti kérdést ugyanis majdnem minden olvasónk megemlítette, mint a legidegesítőbb kérdést. "Általában észre sem vesszük azt a pár kiló pluszt, ami felúszik a csajunkra, mégis ezzel nyaggatnak minket. megállni persze nem tudják a habzsolást, utána meg jönnek a hülye kérdésekkel" - magyarázta Lóránt. 

Szerinted jól néz ki az a csaj?

"A barátnőm azzal kerget az őrületbe, hogy még az utcán szembejövő csajról is megkérdezi, tetszik-e nekem. De ez még semmi, a barátnőivel kapcsolatban is végig kérdezett. Akire azt mondtam, hogy jó nő, arra teljesen kiakadt, ha meg valamelyik nem tetszett, azt bevédte, és engem szapult, hogy milyen szar ízlésem van" - mesélte László. 

Szerinted melyik ruhát vegyem fel?

Károlyt nem igazán érdekli a divat, a csaját viszont igen, úgyhogy ebből adódnak is konfliktusok: "Már nagyon fáraszt, hogy előadja, mennyire tanácstalan a ruhaválasztást illetően. Leteríti elém a szekrénye összes darabját, majd tanácsot kér, melyiket vegye fel. Tőlem, akinek fogalma sincsen se a trendről, se arról, milyen színhez mi illik. De most jön a legszebb: ha mégis ondok valamit, hogy azt vegye fel, tuti, hogy mást választ". 

Ugye, mindig szeretni fogsz?

Végül következzen István véleménye, aki szerint ígérgetni felesleges, mégis elvárják tőle a nők: "A leghülyébb kérdés: 'Ugye, mindig szeretni fogsz?' Hát erre mit lehet válaszolni? Honnan tudjam? Valószínű, hogy nem, hiszen még csak 24 éves vagyok, örök szerelem meg tudjuk, hogy nincs."