Ahogyan a férfiak, úgy a nők is hajlamosak a félrelépésre, és természetesen ők sem szeretik, ha a megcsalás kiderül. Ők is mindent megtesznek annak érdekében, hogy ne bukjanak le, bármit képesek behazudni. Női olvasóink segítségével most azt gyűjtöttük össze, ki milyen alibit talál ki a férjének/élettársának, ha le akar lépni a szeretőjéhez. A nem reprezentatív felmérés eredményéből le lehet szűrni, hogy a nők a férfiak figyelmetlenségét használják ki leginkább. 

Túlóra

A nők körében is az egyik legnépszerűbb hazugság a túlóra. Mivel foglalkozásukból adódóan ritka, hogy több napos munkaútra elutaznak csak úgy, marad a pár lopott óra esténként, amit szintén egy gyors telefonnal intéznek el. „Van, amikor haza sem szólok, a férjem már megszokta, hogy 2-3 órát is ráhúzok a napra. Eleinte még kérdezgette, eljöjjön-e értem kocsival, de mindig leráztam, úgyhogy most már fel sem merül benne. A szeretőm szerencsére nem lakik messze a munkahelyemtől, így megesett az is már nem is egyszer, hogy ebédszünetben is megleptem” – mesélte Angéla, aki bevallotta, anyagi okok miatt nem válik el, és tart inkább szeretőt. 

Csajos buli 

Beáta szerint a legjobb alibi a csajos buli, mert akkor egész éjszakára is ki lehet maradni, és a barátnők fedeznek neki. „A baráti körömben mindenki tisztában van azzal, hogy csalom a pasimat, aminek nincsen különösebb oka, egyszerűen csak szeretem a szexet másokkal is. Ha csajos bulit mondok be, akkor már délután el tudok szabadulni otthonról, mert arra alapozni kell már 5 órától. Persze eszem ágában sincs bulizgatni, amikor dughatok is."

Shoppingolás

Ilona tíz éve él együtt a férjével, kapcsolatuk pedig már több éve kihűlt„Házasságunkat azt jellemzi, hogy a férjem egyáltalán nem törődik már velem, se az új ruhadarabokat, se az új hajszínt nem veszi észre. Két éve csalom, futó kapcsolataim vannak, semmi komoly. Én a férjem figyelmetlenségét használom ki, azt mondom neki, hogy shoppingolni megyek. Ez egynapos programot jelent, és fel sem tűnik neki soha, hogy csomagok nélkül érek haza este" – mesélte olvasónk. 

Rokonlátogatás

„Számomra az a legegyszerűbb, ha azt hazudom, anyámhoz utazom vidékre" - magyarázta Emese, akinek az a szerencséje, hogy a párja nincs jóban az anyósával, van, hogy hónapokig nem is beszélnek egymással. „Ilyenkor több napra összecsomagolok és felszívódok, esténként beszélünk telefonon, de amúgy a szeretőmnél alszok. Annyi rizikó van csak az egészben, hogy nem igazán mászkálhatunk a városban, hiszen bármikor összefuthatunk ismerősökkel."

Edzés

A férfiakhoz hasonlóan a nők is sokszor veszik elő az edzés-kártyát, pakolnak be a táskába edzőruhát és húznak a szeretőjükhöz.„Egyszer otthon felejtettem a hátizsákot. De ez már csak akkor jutott az eszembe, amikor hazafelé mentem. Majdnem szívrohamot kaptam, annyira izgultam, biztos voltam benne, hogy vége mindennek, lebuktam. De semmi. A hátizsák ott volt kikészítve a nappaliban, a férjem pedig tízmilliószor is elment mellette, de nem tűnt fel neki" – mesélte Kitti. 

Hozzászólna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket.