Ez a hét szép lassan átment a bosszúálló exek hetébe. Kedden egy olyan amerikai nőt mutattunk, aki partnere autójában tett kárt, sőt, majdnem partnerében is. Szerdán is egy kissé tébolyultba hajló ötletet találtunk a volt pasi megbosszulására: egy kínai hölgy saját leszívott zsírjából készült szappannal ajándékozta meg az exét. A sorozat most egy svéd nővel folytatódik, hála a The Local helyi kiadásának. Ez a nő jóval pragmatikusabb elődjeinél, és kisebb dilemma elé állítja volt partnerét.

Egy fekete kardigán a következő szöveggel került fel a napokban a Tradera.com nevű árusítós-licitálós oldalra:

Eladom ezt az Acne kardigánt, amit a volt pasim nálam felejtett nemrég. Nagyon jó állapotban van, amit sajnos a pasiról nem lehet elmondani. [...] Egy párszor megpróbálta visszaszerezni, de inkább felrakom ide a Traderára, mert szerintem így jobb tulajdonosa lehet ennek a kardigánnak. Aki Stockholmban lakik, eljöhet érte, csak jelenjen meg, amikor mondja. Elegem van az olyan hapsikból, akik nem tartják be a szavukat.

A hirdetés hamarosan vírusként kezdett terjedni a neten, úgyhogy elég valószínű, hogy most már ez a bizonyos férfi is látta, aki a kardigán eredeti tulajdonosa. Beindult a licit is, és természetesen nem lehet tudni, hogy a legtöbbet kínáló nem pont ez a bizonyos ex-e, bár eléggé megéri másnak is rákínálni valamennyit, mivel ez egy elég népszerű és nem éppen olcsó márka.

A kardigán ára újonnan 2495 korona, azaz kicsit több, mint 80 000 forint, ez a licit viszont egyelőre csak 715 koronánál, azaz kb. 23 000 forintnál tart. Kérdés persze, hogy az ár kb. harmadát képes lenne-e újra kifizetni a volt tulajdonos azért, hogy visszakapja a kardigánját.

Tegyük fel, hogy önnek egy nagyon kedves, nagyon drága, nagyon jó állapotban lévő ruhadarabja maradna egy exénél, aki azt az interneten kezdené árusítani. Fizetne azért, hogy visszakapja, ami az öné (volt)?

Ön beszállna a licitbe, ha az exe az ön kedvenc és drága ruháját árulná a neten?