Emlékszik még a #followmeto címke révén híressé vált Instagram-fiókra? Nagyjából egy éve írtunk róla, és azóta is minden idők legromantikusabb Instájának számít az a projekt, amiben egy orosz férfi mindig hátulról, de kézen fogva fotózza a feleségét a világ leggiccsesebben gyönyörű(re photoshoppolt) tájain. Íme egy viszonylag friss példa.

A photo posted by Murad Osmann (@muradosmann) on

Mi se értjük, hogy hogyan lehet, de csak most jutott eszébe valakinek, hogy ezt a followmeto-trendet parodizálni kéne. A zseniális ötlet bizonyos Forrest Lu nevéhez fűződik, aki egy Hawaii-i nyaralás alkalmával döntött úgy, hogy egy kis fotózással fogja elszórakoztatni saját magát, meg persze barátnőjét, bizonyos Agnes Chient. Alább látható a végeredmény – ők nem photoshoppolnak meg túlozzák el az utazás romantikus oldalát, hanem inkább a másik oldalt túlozzák el.

Sőt, nem csak saját magukat szórakoztatták el ezzel, hanem internetezők millióit is, mivel miután a képek a múlt héten felkerültek a netre, szép lassan terjedni kezdtek, aztán végül a hírekbe is bekerültek, mi a Telegraphnál találtunk rájuk. A taiwani pár példáját azóta persze egyre többen követik, és ők is lőnek ilyen képeket, ezen a fórumon például látható néhány egész durva.

Hát ennyit mára a romantikus utazásokról.