Vajon régen is ennyi elképesztő luxusesküvő volt? Vagy azért hallottunk kevesebb ilyen eseményről, mert nem létezett az Instagram, ezért a nyilvánosság kizárásával tartott lagzikról nem kerültek nyilvánosságra fotók? Akármi is az oka, a múlt heti moszkvai ereszdelahajamat után a mai posztban Capri szigetére invitáljuk önt.

Itt a menyasszony volt viszonylag híres: Giovanna Battaglia egy olasz exmodell, aki ma a W magazinba dolgozik be, plusz a Vogue japán kiadását szerkeszti. Férje egy bizonyos Oscar Engelbert, akiről annyit tudunk, hogy svéd, van egy ékszercége és így nézett ki leendő felesége oldalán röviddel az esküvő előtt:

Mivel várható volt, hogy a lagzin jelen lesz néhány, a divatvilágból ismert figura, paparazzók is megjelentek a helyszínen.  Alább látható, hogy milyen fotókat készítettek a ceremóniáról és a násznépről.

De nézzünk néhány képet az Instagramról is! Már az is elég sokat elmond, hogy volt, aki jetskivel érkezett a lakodalomba.

A photo posted by Remo Ruffini (@remoruffini) on

A menyasszony elképesztő mennyiségű öltözéket vihetett magával, de a sok minden közül ebben az Alexander McQueen-ruhában mondta ki az igent.

A photo posted by @engelbertstockholm on

Bulizni természetesen egy ilyen ruhában nem lehet, úgyhogy a bizonyára hajnalig vagy még tovább tartó dajdajozáshoz már csipkenadrágot vett a menyasszony. A következő képen Mihalik Enikővel, valamint Dan és Dean Catennel, a DSquared2 márka tervezőivel pózol.

A photo posted by Eniko Mihalik (@mreniko) on

A magyar modell Instagramján mellesleg egy csomó elképesztő kép van a lagziról, az alábbin például elég jól látszik, hogy egy hajót rendeztek be, illetve díszítettek ki az ünnepléshez. Így nézett ki a lakodalmi Love Boat:

A photo posted by Eniko Mihalik (@mreniko) on

Ja igen, előtte volt még a vacsora is, amire - ha jól vesszük ki - ezeken a sziklákon kerítettek sort:

Természetesen van tortafelvágós videó is! Azt mondjuk a fene se gondolta volna, hogy ezek a trendi népek is ilyen szimpatikusan gázos italopopra nosztalgiázva lakodalmaznak. A torta mindenesetre gyönyörű.

Aztán amikor tengerre szállt a lakodalmi diszkóhajó, ilyen személyek ropták, amíg bírták, és amíg meg nem pihentek egyet fényképezkedni:

A következő fotón maga a menyasszony látható. A Battaglia név egyébként magyarul azt jelenti, hogy csata, és ez a vezetéknév Észak-Olaszországra jellemző, ahol egyáltalán nem szokás különösebben berúgni.

Az észak-olaszok hosszú évek tapasztalatai szerint még egy lakodalomban sem csinálnak magukból részegen hülyét, de úgy látszik, a menyasszony, Giovanna Battaglia ez alól kivétel, mert nézzék csak, hogyan partizott a saját esküvője után! (Ráadásul a lagzi nem is Észak-Olaszországban volt, így a menyasszony származása különösebben nem befolyásolta a buli mértékét.)

Jó sokáig lehetne még nézegetni a képeket, de mi most megállunk, mert már így is olyan hosszú ez a poszt, hogy kilóg az internetből. De ha önnek ennyi nem volt elég, kattintson ide, ugyanis az Instagramon ennek a lagzinak is van külön hashtagje, úgyhogy könnyű megtalálni az eseményen készült képeket.