Valószínűleg sokan sokkot kaptak volna, és azonnal kirúgták volna a pasijukat, ha az egy olyan lánykéréssel állt volna elő, mint az osztrák Jurgen Bogner. De Nathaly Eichenek tökéletesen megfelelt, amivel párja előrukkolt: a férfi azt találta ki, hogy egy utasszállító repülőgépen kéri meg barátnője kezét, és igen válasz esetén azonnal feleségül is veszi a fedélzeten - írja a Mail Online

A pár egy athéni nyaralásra készült, Bogner pedig az Austrian Airlines járatán még Bécs felett, térdelve tette fel szerelmének a nagy kérdést, miközben egy kórus rázendített a Marry You című, ronggyá  játszott slágerre. Az észt származású modell azonnal igent mondott, ám az igazi meglepetés csak ez után következett. Pasija ugyanis szinte biztosra ment, így előkapott egy menyasszonyi ruhát, két gyűrűt, hogy tanúk és egy anyakönyvvezető előtt máris letudhassa a szertartást. (Kattintson a videóért!) 

Hamarosan világossá vált, hogy a pár voltaképp a mézesheteit fogja tölteni Görögországban. A menyasszony lecserélte pöttyös blúzát csipkés esküvői ruhára, majd egy csokor fehér rózsával a kezében, hegedűszó kíséretében végigment a repülő folyosóján. A légitársaság is kitett magáért, mert a helyszín mellett a tortát is ők biztosították a szerelmeseknek. 

Lánykérés után azonnali meglepetésesküvő. Ön szerint jó ötlet?