Az alábbi vallomások a bizonyítéka annak, hogy nem csak kisgyerekeket kockázatos meghívni egy tökéletesre tervezett esküvőre. A Whisperen tizenheten osztották meg sztorijaikat arról, hogy akarva-akaratlanul hogyan trollkodták szét a szertartást vagy a lakodalmat. 

  1. A vőfély és én összemelegedtünk a fotózás után. El is késtünk a ceremóniáról.
  2. Belemásztam a fotóba, amikor az ifjú tagjai pár pont egymást etették tortával.
  3. Voltam egy esküvőn, ahol az egész szertartás franciául volt. Egy mukkot se értettem az egészből. Elővettem a telefonom és végig Candy Crusht játszottam.
  4. Összeverekedtem az unokatesómmal a nagynénénk esküvőjén. Szuper fotók lettek.
  5. Hatéves voltam, mikor az anyukám hozzáment az akkori férjéhez. Utáltam a pasast, úgyhogy „véletlenül” leöntöttem borral a fehér öltönyét.
  6. Elájultam a táncparketten, és össze is pisiltem magam.
  7. Koszorúslány voltam négyéves koromban. Az oltárhoz vezető utat végigsírtam, mert meggyőződésem volt, hogy hozzá kell mennem a gyűrűt hozó fiúhoz.
  8. Tizenkettő voltam, semmit sem tudtam az esküvőkről. A lagzi alatt, amíg mindenki vacsorázott, vágtam magamnak egy szeletet a tortából.
  9. Szörnyen berúgtam a legjobb barátnőm esküvőjén, elszakítottam a ruháját.
  10. A fogadalomtétel előtt találkoztam a vőlegénnyel és csókolóztunk. Megszakította az esküvőt, majd később engem vett el. #sorrynotsorry
  11. Három éves sem voltam, találtam egy pocsolyát. A többit nem nehéz kitalálni.
  12. Véletlenül nagyon berúgtam az unokatesóm esküvőjén, mert iszonyat jó borok voltak. Végül a a vécébe szorultan ájultam el.
  13. Maszturbáltam a templomi vécében.
  14. A barátnőm esküvőjén koszorúslány voltam, a pasim meg a vőlegény tanúja. Mikor vége lett az esküvőnek, hazamentem egy másik tanúval, a barátom meg egy másik koszorúslánnyal. Mindketten csak később jöttünk rá, hogy mi van.
  15. Elaludtam, mire kimondták az igent, és a tesóm szerint hangosan horkoltam. Nem csoda, hogy berágott rám a menyasszony.
  16. Szexeltem, amíg a családom egyik része vacsorázott, a másik része pedig minket keresett. Jó esküvő volt.
  17. Otthagytam a saját esküvőmet, mert valaki direkt olyan dalt kért, amit utálok. Aztán a vendégkönyvből kitéptem egy beszólást, és hajtogattam belőle egy papírrepülőt.

Ön is tett már rossz fát a tűzre lagzin? esetleg az ön esküvőjén volt incidens?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!