Üdvözletem, régebb óta olvasom a Randiblogot. Jelenleg 22 éves vagyok és reflektálnék az én szemszögemből Károly, és a másik BMW-s srác levelére is.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Aki olvasta, az biztosan emlékszik: Károly álnévvel írt nekünk valaki még az ősz végén, aki azt mondta magáról, hogy ő egy tipikus kigyúrt BMW-s, de mellé szex- és flörtfüggő is, plusz van egy családja. Erre jött már egy reakció Konrádtól, de most Zente ír ugyanebben a témában.

Zente alábbi leveléből az derül ki, hogy ő hasonló intenzitással (és autóval) csajozik, mint Károly, de Zente jóval fiatalabb, és úgy tűnik, leginkább egy stabil kapcsolatra vágyik. Volt már ilyenje is, de... De természetesen nem azért van itt ez a bevezető, hogy előre elmondjuk, mit tartalmaz a levél, hanem csak azért, hogy új olvasóinknak megmutassuk, hogy ez egy olyan rovat, ami kizárólag az önök történeteiből-tapasztalataiból áll. Ha ön is meg szeretne osztani valamit, kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Először kicsit magamról.

Belvárosban lakom, közel mindenhez, egy 100 m2-es lakásban, több saját vállalkozásom van, és két olyan, ahol üzlettárs vagyok. Egyikben 1 társam van, a másikban 2. Saját, 10 év körüli, de full extrás autó. Minden, amire szükségem van, mivel saját vállalkozások és az utóbbi 3 évben összeraktam őket úgy, hogy saját magukat elvigyék. Bőven van elég szabadidőm bármire. Normál kinézetű, normál testalkatú srác vagyok, 185 cm körül. Kezdve a heti 4-5 bulival esténként. Napközben pedig meló, általában délután megyek be és buli előttig bent vagyok.

És akkor most rátérve a lányokról alkotott képemre. Fiatalabban is elég szomorú volt a lányokról alkotott képem, volt, hogy egymás mellett 4 lányt pörgettem, volt, hogy egyszerre voltam kettővel, hárommal, igazából nem vagyok ezekre se büszke, se semmi, csak hogy belelássatok, mindent kipróbáltam, amit akartam, dehát egyszer fiatal az ember, és én szeretek az élvezeteknek élni, mindig is szerettem. És a sport után, amit 7 évig csináltam, a csajozásban tudtam újra kiteljesedni, akárcsak a BMW-s sorstársaim.

Ezek ideig-óráig jók, de mindig az a vége, hogy mész a kövire, és csak a pillanatot éled meg, ami elröpül és utána semmi nem marad belőle. Visszatérve arra, hogy miért alakul ez ki: azért, mert a lányok nem tudják megtartani a tökéletes egyensúlyt, vagy könnyen adják magukat, vagy kb. lehetetlen nehezen, amitől elmegy a kedved az egésztől, és mivel sok a másik lehetőség, emiatt a lehetetlen nehézről lemondasz, továbbállsz és találsz egy könnyebben becserkészhetőt, ami miatt az a lány, aki nehezen adta volna magát, átvált az első kategóriára. És erre jön az a bónusz, hogy srácok, legyetek már reálisak magatokkal, tudjátok már, hogy mi, ami veletek egyszintű, mert így nemcsak magatokat szívatjátok, hanem a többi srácot is. Sok lányismerősöm van, és mindenről szoktam velük beszélni, látom, hány fiú ír nekik és tudom, hogy abból jó, ha 1 érdekli őket.

És csak mondom, hogy akárcsak egy értelmesebb fiú, úgy egy lány is 5 perc alatt tudja, hogy mit akar tőled, személy szerint. És érzékelteti is, csak annyi a trükk, hogy figyelsz arra, amit mond, és nem azt gondolod bele, amit hallani szeretnél. Szóval ha ötödikre offol le, akkor ne hajts rá tovább, mert nem akar tőled semmit, és nem lesz olyan, mint a mesében, hogy varázsütés és hirtelen akar tőled valamit, maximum ki fog használni, csak ha nincs elég eszed.

Utóbbi időben volt egy 1,5 éves kapcsolatom egy lánnyal, akit 4 éve ismertem, ki akartam kicsit szakadni ebből a „BMW-s” életstílusból, de el kell keserítselek, Károly, többet sérültem abban a kapcsolatban és utána, mint előtte egész életemben. A mai lányok nagy része nem tud szeretni, és mindennel elégedetlen, lassan egy éve, hogy ez véget ért, és így továbbhaladva kezd visszatérni a régi életstílusom, mivel nem találok olyan lányt, aki megérdemelné, hogy szeretve legyen. De legalább még több tapasztalat van a hátam mögött, és tudom azt, hogy mi az, amit biztos nem akarok...

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!