Ebben a posztban Olivier Ciappa francia fotós munkáit mutatjuk be önnek az Instagram felhasználásával. Egy konkrét projektjéről lesz szó, amiről úgy érezzük, hogy esetleg önt is érdekelheti, mert egy elég meglepő ötlettel próbál a homofóbia ellen küzdeni. Az a címe a fotósorozatnak, hogy Imaginary Couples, azaz Képzeletbeli párok, és az alapötlet az, amit ön már a címben is elolvasott: heteroszexuális embereket kér meg, hogy pózoljanak leszbikus, illetve meleg párokként. Az alábbi képen például Laura Flessel olimpiai bajnok vívó látható, aki most a francia sportminiszter.

Ezen a képen egy belga színész, Francois Vincentelli látható Olivier Sitruk humoristával és egy gyerekkel. Mind Vincentelli, mind Sitruk egy-egy nővel él házasságban, de a francia Wikipédia szerint egymásnak jó barátai, szóval nem ezen a fotózáson találkoztak először.

 A következő fotón két sportoló látható, Jean Baptiste Alaize és Samir Ait-Said, Olivier Ciappa szerint például ők is alkothatnának egy párt – ha nem lennének mindketten heteroszexuálisok. Az utóbbi a 2016-os olimpián, az előbbi a 2016-os paralimpián képviselte Franciaországot.

És a végére hagytuk ezt a színes képet, amit borítóképnek is felhasználtunk, mert ez a legfrissebb Olivier Ciappa Instagramján.