Konrád levelén felbuzdulva írom meg soraimat, hogy aki kitartóan keres, tényleg talál, sohasem szabad feladni.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Nézzük a következő levelet, ami a Randiblog Inboxába érkezett! A bevezető egy korábbi posztra hivatkozik: Konrád arról írt nekünk, hogy igen problematikus, de szexmentes a házassága, mégsem válik, inkább erotikus masszázsra jár. Nos, a mai levél Medárd álnevű olvasónktól érkezett, aki nagyon hasonló szituációt ír le, sőt, az is egyezés Konráddal, hogy Medárd szintén kipróbált szexuális szolgáltatásokat. De persze nincs két ugyanolyan ember, nincs két ugyanolyan kapcsolat és nincs két ugyanolyan történet sem: Medárd levele teljesen máshogy végződik, mint Konrádé.

Reméljük, az olvasástól ön is kedvet kap majd az íráshoz! Ha szívesen mesélne ön is névtelenül a nagy nyilvánosságnak a Randiblogban, e-mailben küldje be a történetét a következő címre!

Kattintson ide, íme a címünk:
rand!@ma!l.velvet.hu

Lassan 10 éve vagyok házas, irigylésre méltóan meg van mindenem, feleség, gyerek, ház, nyaralások, de sajnos nekem is valami hiányzik, ugyanis sivár a szexuális életem.

No, de kezdjük az elején. Anno sokáig vártam a nagy őt, aki végül nem jött el, mert valahogy mindig a tökéletest kerestem külsőre, és úgy voltam vele, a belső másodlagos, azt formáljuk majd az évek során közösen. Azonban a 20-as éveimben ezek a dekoratív, gazellatestű, bombázó lányok/nők sosem álltak velem szóba. Teltek az évek, voltak kapcsolataim, de még mindig a tökéletest kerestem.

Aztán elértem a 30-at és visszavettem az igényeimből, mert már mondogatta a környezetem, hol a feleség, gyerek, stb., és a társadalmi, szülői elvárásoknak meg kell felelni ugyebár. Meg is találtam a hasonló személyiségjegyekkel bíró páromat, akivel összekötöttem az életemet. Ha mindent elsöprő szerelem nem is volt, erős szeretet nagyon is. Eleinte a szex is működött. Hűséges típus voltam, annak ellenére, hogy a házasságot követően villámcsapásként ért, amikor rájöttem arra, hogy a legjobb/több szexuális élményem a „gyerekcsináláskor” volt, aztán majdnem 0-ra esett vissza a szexuális együttlétek amúgy sem magas száma. Pedig elméletileg mindketten szenvedélyes csillagjegyben születtünk, ergo éjjel-nappal kéne csinálnunk. Valahogy mégsem. Biztos mindketten hibásak vagyunk.

Egy ideig tűrtem, majd egyszer egy buli után kipróbáltam a fizetős szolgáltatást, és ha nem is egyből, de elkapott a hév, azóta rendszeresen havi 1-2 alkalommal így elégítem ki  vágyaimat. Ez ugye az elmúlt évek során rengeteg pénzt emésztett fel, arról nem is beszélve, hányszor vettek Palira más fotóval, flegma hozzáállással, vagy épp a lakás előtt fel nem vett telefonnal, ami idegőrlő volt számomra (igaz, férfitársaim?). Család, munka mellett ezt megszervezni nem egy egyszerű feladat, így már kezdtem belefáradni a folyamatos keresésbe.

Igen, keresés, mert nem csak arra volt szükségem, hogy kielégítsem a vágyaimat, hanem arra is, hogy megtaláljam a számomra tinédzserkorom óta keresett tökéletes fiatal lányt/nőt, és végre megpihenve mindig ugyanahhoz a személyhez járhassak alkalmanként, amolyan támogatói kapcsolatként. Bár korábban jelszavam volt, hogy 1 nőhöz nem megyek vissza többször, nehogy érzelmi szál induljon el, ezt tartottam is. (Max. kétszer voltam pár szolgáltatónál, aki súrolta az általam elvárt szintet, de aztán másodjára bebizonyosodott, hogy nincs meg az a kémia.) De a 40-et elhagyva már nem akartam több tortúrát.

Aztán 8 év után először próbáltam ki az erotikus masszázst próba, szerencse alapon, mert igaz szex nincs, de minden más szimpátia alapján igen. És ott feje tetejére állt a világ! Már első alkalommal sokkhatás alá kerültem a masszőzömtől, aztán sorra jöttek hetente a következő masszázsalkalmak, egyre több kémiával és részemről bitang erős hódítással. Nem tudtam lekattanni róla. Mintha ismét a 20-as éveimben jártam volna, úgy viselkedtem, úgy kedveskedtem, és próbáltam minél nagyobb bizalmat szerezni örömszerzőmnél. Az élmények is felejthetetlenek, sőt katartikusak voltak, így eldöntöttem, hosszú távra lehorgonyzom, megvan amit és akit kerestem oly sok éve, kész vége, nem megyek már máshoz.

Orvosi szűrővizsgálatot is csináltattam, hogy biztonságban érezze magát mellettem, és idő közben oda jutottunk, hogy már nem a masszázson volt a fő hangsúly, hanem a kölcsönös vonzalomnak köszönhetően 1 hónappal később már a lakásában találtam magam, és több alkalommal is jó pár órát szexeltünk, volt, hogy óvszer nélkül is. Majd volt olyan, hogy közösen kirándultunk (erdőben is szex), vacsoráztunk, kiállításra jártunk.

Egy szóval, annyi év után egy csapásra minden álmom valósággá vált. Ott volt a karjaim közt egy általam külsőre tökéletesnek mondott nő, élveztem vele a szexet, ahogy rám fonódott testével, és én cserébe természetesen anyagilag támogattam ezért. A bizalom megvolt közöttünk, pedig nagyon nehezen nyíló típus, de mégis sikerült eljutnom vele a felhőtlen együttlétekig. Hogy benne mennyi volt az érzelmi szál, azt nem tudom, de bennem kezdett kialakulni valami olyasmi érzés, ami már régen nem kerített hatalmába.

És itt jött elő egy olyan dolog, ami szintén hozzám tartozik, nincs mit szépíteni, azaz a féltékenység, türelmetlenség és akaratosság. Így hiába kaptam meg mindent tőle, végül a történetem sajnos nem happy end. A túlzott szexuális étvágyam az elvárásaimat is megnövelték felé, és mivel mindketten irányító típusok vagyunk, ezért a belső ellentétek egyre több feszültséget hoztak a felszínre. Tudom, sokan elítélik a párhoroszkópokat, de tökéletesen lejött az, amit erre a két csillagjegyre írnak. A szex bazijó, de idővel felőrölik egymást. És ahogy ez lenni szokott, a túlzott szeretetemmel és elvárásaimmal megroppantottam a bizalmat kettőnk között, és egy csúnya veszekedéses együttlétet követően megbeszéltük, hogy hiába van erős szexuális vonzalom, semmi más nem közös bennünk, annyira mások vagyunk, és nem csak a 12 év korkülönbség miatt.

A támogatásom nagyon baráti volt ahhoz képest, amennyi energiát beletett az együttlétekbe, így végül ezt is a fejemhez vágta, hogy neki ez így nem éri meg. Búcsúzást követően a megkereséseimre nem reagált, letiltott. A napokban 1 hónap mosolyszünet után tettem egy utolsó próbát, hátha visszapörgethető az idő kereke, de sajnos még jobban elmérgesedett a helyzet, így a búcsú most már végleges.

Jelen helyzetben egy nagy ürességet érzek. Még most sem hiszem el, hogy negyed évig átélhettem azokat a szexuális álmaimat, és azzal a nővel, akire mindig is vágytam, külsőre. Tanulság, hogy igaz a mondás: a külső megfog, a belső megtart, a jó szex magához láncol. Itt a belső sajnos nagyon ellentétes volt, és a kölcsönös vonzalom és a jó szex nem feltétlenül mindig elég! Viszont minden hasonló cipőben járónak üzenem, hogy az álmaitokat ne adjátok fel! Kitörölhetetlenül ott lesznek ezek a pillanatok az emlékeimben.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Próbáltam minél nagyobb bizalmat szerezni örömszerzőmnél

„Egyszer egy buli után kipróbáltam a fizetős szolgáltatást” – írja nős olvasónk. A kalandozás egy szokatlan kapcsolathoz vezetett.

17 · Jun 08, 2019 04:23pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments