Brian Austin Green éppen egy hónapja erősítette meg, hogy végleg befuccsolt a házassága Megan Fox-szal. A színész akkor keserűen beszélt a szakításról, és biztos az sem dobta fel, hogy Fox szinte azonnal fel is tűnt annak a rappernek a videoklipjében, akivel állítólag összejött - természetesen fehérneműben. Meglehet, hogy azóta Green is továbblépett.

A 46 éves színész a napokban egy igencsak ismert hölgy társaságában ugrott le ebédért, egészen pontosan Courtney Stoddennel, aki tavaly vált el Doug Hutchisontól. (Idén márciusban kezdett el arról beszélni, úgy érzi, férje kihasználta.)

A People képet is közölt a találkáról, a találgatások pedig rögtön meg is kezdődtek a párosról, ám a lap egyik forrása szerint nem úgy tűnt, mintha romantikus viszony lenne köztük kialakulóban.

Kajáért jöttek együtt. Brian már előre ki is fizette az ételt. Egyáltalán nem úgy viselkedtek, mint akik együtt vannak

– mondta egy szemtanú.

Előfordulhat tehát, hogy a színész és a modell csupán véletlenül futott össze, vagy esetleg baráti ebédre készültek, de az sem kizárt, hogy mindössze a figyelem elkerülése végett viselkedtek úgy, ahogy. Remek volt ebben annak idején Dakota Johnson és Chris Martin is, akik közel két évig jártak egymással, de sosem jelentek meg nyilvános eseményeken együtt, és a hétköznapjaik során is mindent megtettek, hogy sose készüljön róluk közös fotó.