horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A gátszivacs lehet az új G-pont

2014.10.25. 21:36
Most éppen a PS-pontot, azaz magyarul gátszivacsot tartják a tudósok a csodapontnak, amitől a nők hosszabban és erőteljesebben élvezhetnek el. A terület úgy működik, ahogy a csikló: izgatásra megtelik vérrel, és a benne lévő idegeknek köszönhetően állítólag nagyokat lehet élvezni.

A PS-pont az új G-pont, ami az új csikló volt pár éve. A PS egy aprócska belső szerv, magyarul nagyjából gátszivacsot jelent, a terület a hüvely és a végbélnyílás között van, belül. A PS a szerv latin nevének rövidítése, a perineal sponge kifejezésből ered. Azért szivacs, mert állítólag megtelik vérrel izgatás közben, és mivel tele van idegekkel, ezért az élvezetet elősegíti. Állítólag úgy működik, hogy izgatásra megmerevedik a vértől, akárcsak a csikló – írja a Kinkly.

Ez a csodapont hosszabbítja meg az orgazmust, és emiatt lehet intenzívebb az élvezés. Az ingerlésével gyorsabban el lehet érni az orgazmus állapotát, bár a gyakorlatban a PS-pont megkeresése önmagában már kihívást jelent. Ashley Manta szexedukátor úgy írja le ezt a pontot, hogy olyasmi, mint a szájban a fogakat a felső ajakkal összekötő bőr, a fogak előtt – ezt valószínűleg csak ő érti.

shutterstock 44871964

Már önmagában az is elég, hogy a nőket azzal stresszelik a kutatók, hogy tele van a nemi szervük olyan pontokkal, amiktől hatalmasakat élvezhetnek: csikló, G-pont, U-pont, A-pont, mellek, sőt az anális szex is ilyen, mondják. A statisztikák szerint a nőknek csak kétharmada képes orgazmust átélni partnerrel, és ennek a kétharmadnak nagy hányada pedig a csikló izgatásával jut a csúcsra. Abban az esetben, ha csak és kizárólag a csikló izgatásával megy még partneri helyzetben is az élvezés, a szexológusok az átszoktatás ajánlják: a behatolással és a csiklóval egyszerre stimulálással elérhető a hüvelyi orgazmus. A G-pont létezése is állandó vita tárgya, a University College London szexuálpszichológusa szerint nem kell megijednie annak a nőnek, aki nem találja a testében a G-pontját

Hogy a PS-pont a valóságban milyen, és hogy anatómiailag mindenkinek van-e ilyenje, feltehetően a jövőbeni kutatások kiderítik. Újabb és újabb csodapontot fedeznek fel a tudosók a nők nemi szervén, a nők orgazmusának vizsgálata az egyik legkedveltebb témája a kutatóknak, így pár évente várható, hogy további pontokat találnak majd. 

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Őszi belföldi csomagajánlatok

Mindjárt itt az őszi szünet, foglaljon már most akciós ajánlatainkból.