Még egy család, ahol kurvát csinálnak a gyerekből, aki még nincs teljesen képben: ismerjék meg a négy éves Maddy Jacksont, aki műmellel és műseggel dobál puszikat a színpadról, anyja nagy örömére.

Kilenc hónapos korában szerepelt először szépségversenyen az az amerikai kislány, akinek anyja most a csirkemellnek becézett pótlékkal tömi ki ruhái mellrészét, hogy jobban hasonlítson Dolly Partonra. Maddy Jacksonból az anyja módszeresen csinált bazári majmot, mindezt pedig a Toddlers and Tiaras (tiarás totyogósok) című amerikai dokurealityben bárki meg is nézheti.

Az anya, Lindsay Jackson azzal magyarázza a dolgot: van, aki szeret szerepelni, szívesen szépítkezik és a gimnasztika sincs ellenére, és mit ad isten, az ő lánya pont ilyen. Miért is mondana mást, ha ő sem maradt ki a mókából: a maga idejében ott dobálta a puszikat a színpadon, Maddy nagyanyja, Barbara biztatására – szerinte amúgy teljesen rendben van a dolog, hiszen a gyerekek díjakat nyernek, így lesz pénzük jó iskolába járni.

Az MSNBC Today című műsorában az anyával és a nagyival készített interjú közben még a kamerák elé tolták a gyereket, aki láthatóan nehezen tudta eldönteni, hogy gyermekkorú szajhát alakítson inkább, ahogy azt anyuval előre megbeszélték, vagy inkább válaszoljon a műsorvezető kérdéseire.

Felkészülni

Egy másik videóban megtekinthetjük a készülődés részleteit is: a kislánynak például nincs túl sok saját haja, és ami van, azt is lekötik, hogy a Dolly Parton-paróka passzoljon a fejére. A csirkemellből kap cicit, és valamivel a fenekét is kitömik, mert ez így illik a szetthez. Stylistja, Michael Booth nem helyesli a dolgot, de azért teszi, amit mondtak neki. A gyerek úgy véli, sokkal cukibban néz ki, ha van melle.

A videó többi részét annyira nem kommentálnánk, mert nehéz mit mondani arra az agyhalálra, amikor a gyerekek mosolynak csúfolt grimasszal ugrálnak a színpadon kurvaruhában, miközben lángossá hájasodott anyáik helyeselnek nekik a nézőtéren pöffeszkedve.

A büszke anya interjú közben is megvédte a szettet: "vannak, akik szerint ez már több a soknál, de nálunk ez így megy... teljesen normális... amikor a műcicit és a műpopsit hordja, az olyan, mint valami extra bónusz".

Maddy, Eden és a többiek

A gyerek anyja ugyanazt ígéri, mint a nemrég visszavonult szépségkirálylány, Eden Wood anyja: amíg a lánynak tetszik a dolog, addig segíti, aztán meg majd békén hagyja. A gyerekeknek rendezett szépségverseny nem új dolog, és nemcsak az Egyesült Államokban, hanem nálunk is zajlik ilyesmi. De a nemcsak a szak-eseményeken lehet belefutni az elribancosítás különböző lépcsőfokain álló gyerekekbe botlani: a gyerekek vizuális prostitúciója, ha modellkedésnek nevezzük, teljesen legális, legfeljebb megszólnak érte, csakúgy, mint Thylane Lena-Rose Blondeau-t, illetve szüleit. És persze olyan is akad, aki oylan peches, hogy személyesen a humán Barbie az anyja, és hét évesen nagyobb mellre vágyik.