A pennsylvaniai rendőrök letartóztatták a 25 éves Nicole Jacques-ot, mert a gyanú szerint hússzor lefeküdt az egyik 15 éves diákjával abból a baptista iskolából, ahol tanított. A nő azt állítja kapcsolatát akkor kezdte a fiatalkorúval, amikor már felmondott tanári állásában. Nemi erőszakkal vádolják, az iskola nem kívánta különösebben kommentálni a hírt.

Az új angolszász nemzeti sport, a diákjaival szexelő feljelentett fiatal tanárnő eddig nem ért el az egyházi iskolákba, de megtört a jég, a közelmúltban ez is megtörtént.

A pennsylvaniai ügyészség hétfőn vádolta meg Nicole Jacques-ot húsz rendbeli nemi erőszakkal és húsz rendbeli fiatalkorú megrontásával, mert a vádak szerint a 25 éves tanárnő húszszor lefeküdt az egyik 15 éves diákjával - íjra a Daily Mail. Jelenleg a helyi rendőrségen várja április elején kezdődő tárgyalását ötvenezer dolláros óvadék ellenében szabadulhatna az előzetesből.


Nagyobb térképre váltás

A dolog különlegessége, hogy Jacques a lansdale-i Calvary Baptist School egyházi iskola tanára volt. A nőt az ügyben érintett kiskorú apja jelentette fel azután, hogy tudomást szerzett a “túlzott és helytelen kommunikációról” a fia és a tanárnője között.

A tanárnő azt állítja, hogy a fiú nem volt már a tanítványa, amikor megkezdődött a viszonyuk. Tavaly felmondott az iskolában, és csak ezután kezdett viszonyba a fiúval. Ez a tanárnő védekezése szempontjából azért fontos, mert számos amerikai államban azok az esetek, amikor egy tanár szűri össze a levet egy diákjával sokkal súlyosabb megítélés alá esnek, mintha csak simán két idegen tenné ezt, függetlenül a résztvevők életkorától.

A fiú beismerte, hogy számos alkalommal együtt volt a tanárnőjével annak lakásán. A rendőrség viszont nem hitte azokat az állításokat, hogy csak azután jöttek volna össze, hogy a tanárnő felmondott az iskolában. Azt viszont megállapították, hogy az iskola területén belül nem lettek egymáséi, csak és kizárólag a nő lakásán.

Azt nem árulták el, hogy Jacques hány éven keresztül tanított az egyházi iskolában, ahol óvodától kezdve az érettségéig jártak a diákok. Mivel a tanárnő csak 25 éves, nem lehetett nagyon hosszú a pályafutása. Az iskola csak annyi kommentárt fűzött a dologhoz, hogy nagyon sajnálják, hogy ilyesmi történt az iskolában.