Újabb nyilvánosszex-történet dobta fel az amúgy sem lapos spanyol hétköznapokat: egy párocska kocsik közt szexelt, amit valaki levideózott az ablakból. Talán felülmúlja történetüket egy másik friss eset: ott a floridai pár standolók között adott az élvezeteknek.

Mindkét történetről a Mirrorből értesültünk: az első párt aközben filmezték le egy ablakból (mondjuk minek), hogy a parkoló kocsik közt dugtak rettentő lelkesen,egy magalufi utcán. Lelkesedésük a forgalomtól sem lankadt, két perc alatt végeztek a dologgal. Utána a férfi adott egy papírzsepit a szoknyáját igazgató nőnek. Azonosítani még nem sikerült őket, de a feltöltő szerint brit turisták, és talán a harmincas éveikben járhatnak (az esetről készült videót itt nézheti meg). Ha nem jutna eszébe, miért érdekes hely Magaluf, megmondjuk: mert ide járnak ingyenpiáért idegeneket szopni a mocsokrészeg fiatalok.

A másik pár rosszabbul járt, mondjuk fokozhatatlanul hülyék voltak: huszonöt percen keresztül szexeltek egy floridai strandon, tették mindezt nyaralók, kisgyerekek előtt. A 20 éves Elissa Alvarez és fiúja, a 39 éves Jose Caballero nyugodt úszkálással vezette le az aktust, majd újra akarták kezdeni az együttlétet, de ekkor már levideózta őket egy nagymama.

Aztán kihívta a rendőrséget, akik be is vitték őket, és már közszeméremsértéssel vádolják. „1978 óta élek itt, és járok strandra, még sosem láttam ilyet” – foglalta össze a látottakat a helyi Lenke néni. Egy másik tanú szerint a közös úszkálás után a pár teljesen kidőlt, annyira, hogy már-már azt hitték, meghaltak. „De aztán felébredtek, kicsit ölelkeztek – majd újrakezdték, amit korábban csináltak.” Videót erről itt láthat.

Caballero amúgy személyi edzőként dolgozik, tavaly nyolc év után engedték ki a börtönből, ahová kokaincsempészésért került. Nőjével augusztusban áll bíróság elé. Úgy látszik, nekik jobban bejött a vízparti szex annál, hogy elriasszák őket a kockázatok. Pedig mi szóltunk.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!