A parttól 800 méterre találták meg annak a 83 éves férfinak a felborult hajóját, akit a vízirendőrök kedden, délután fel kettőkor mentettek ki a Balaton vizéből Zamárdinál. A férfi vitorlás hajóval vágott neki az utazásnak, szerintünk azért, mert hallott Pumped Gabóról, és mivel nem volt rajta az olvasószemüvege, véletlenül azt olvasta, még mindig tart a Zamárdiban lévő fesztivál, de ezek csak a mi feltételezéseink, mivel a Sonline sajnos nem részletezte ennél tovább az esetet. A balesetről annyit lehet tudni, hogy egy szerencsétlen manőver miatt a hajó felborult, az árboc pedig a mederbe fúródott, ami elég hülyén nézhetett ki, bár lenne róla képünk!

Ha a rossz oldalát nézzük, hiába mentették ki a férfit Zamárdinál, a Balaton Soundnak már réges-rég vége van, az idős úr lemaradt Pumped Gabóról.

Ha a jó oldalát nézzük, kimentettek egy 83 éves, felborult hajójú férfit Zamárdinál, akinek így megmenekült az élete és a vitorlás hajója is, mert azt a gondos rendőrök később a sekély vízre vontatták. Egyébként jobbulást kívánunk neki!