Akkora botrány volt Katalin hercegné múltkori seggvillantásából, hogy felfogadtak mellé egy hivatalos seggfelvigyázót, vagyis egy olyan embert, akinek a Mirror szerint mindössze annyi feladata van, hogy figyelje Middleton szoknyáját. Illetve azt, hogy ha az mégis fellibbenne a szél miatt, akkor a paparazzik ne tudják lefotózni a hercegné hátsóját.

Úgy tudni, hogy a seggfelvigyázó egyébként nőnemű, mert hát mégiscsak a hercegné seggéről van szó, és nehogy már egy férfi nézegesse azt, ha mégis jön egy erősebb szél.

A munkát egyébként azután kapta meg az illető, hogy Katalin hercegné szoknyáját egy ausztrál nemzeti parkban tett séta közben annyira fellibbentette a szél, hogy még az is kiderült, a hercegné nagy valószínűséggel jobban szereti a tangát. A villantásból később botrány is lett, de nem a hercegnét, hanem a Bild magazint támadta a brit sajtó, amiért le merték közölni a képet.

De nem ez volt Katalin hercegné első villantása, 2012-ben gyakorlatilag mindent láthattunk belőle, mikorfranciaorszáégi nyaralásuk alatt Vilmos herceg mellett topless napozott. Sőt, volt egy, a mostanihoz hasonló szeles balesete is, szintén 2012-ben.

Szóval a seggfelvigyáó munkájára tényleg óriási szükség van, hisz ahogy az alábbi képből is látszik, a hercegnének néha saját magának kellett gondoskodni arról, hogy ne villanjon ki semmi. És hát neki ugye nem ez lenne a dolga. Inkább csinálja helyette más.