Bepöccent a külföldi sajtó a Bild magazinra, mert lehozták Kate Middleton pucér fenekét. A német bulvárlap a napokban közölte azt az amatőr fotót, amely igazán királyi betekintést enged a hercegnő szoknyája alá. (A brit királyi család helikopterének szele az ausztrál Blue Mountain Nemzeti Parkban libbentette fel  Kate Middleton szoknyáját, ahogy arról a lap beszámolt). 

A remek seggfotónak azonban nem mindenki örült: a brit bulvársajtó azt hozta címlapon, hogy milyen képeket közölnek a német lapok. A Twitteren számos felhergelt poszt mellett sokan még alsóneműtippet is adtak a hercegnének. Ám az igazi botrányt a Bild másnapi seggösszeállítása szolgáltatta, amikor egy képmontázsra hozták össze Middleton fenekét Kim Kardashianével. A Daily Mail külön kis emelte a kép alatti – szerintük ízléstelen – kommenteket. 

Daily Mail szerint egyébként a fotót több médiumnak is felajánlották, és a legnagyobb ajánlatot nyújtó lap vihette. A brit Mirror magazin szerint egyetlen angol lap sem volt hajlandó lehozni a képeket, ezért kerülehetet a fotó a német újsághoz. A lap egyébként azt is fejtegeti, hogy a királyi család személyiségi jogok megsértése miatt igazán perelhetne a gátlástalanul megjelentetett fotók miatt. Ahogy tették is azután, hogy 2012-ben egy francia lap a hercegné topless fotóit hozta le – a fotóst a királyi család akkor nem csak beperelte, de még börtönbe is akarta küldeni. (Végül két embert ítéltek el az ügyben.)

A Twitteren brit újságírók azon keseregnek, hogy a kép nyilvánosságra hozatala kimeríti a mélybulvár fogalmát. Eközben a US Magazin Middleton „Monroe-pillanatával” kapcsolatban arra hívja fel a német sajtó figyelmét, hogy a hercegi pár épp az ausztráliai tűzeset áldozataival találkozott.