Most már biztosnak tűnik, hogy Madonna és Guy Ritchie elválnak, írja a The Sun. A nyolc éve házasságban élő pár hamarosan a nyilvánosság előtt is felvállalja a szakításról szóló döntését, melyet egy közleményben fognak megindokolni. A pár egyik közeli barátja szerint azért döntöttek úgy, hogy elismerik kapcsolatuk megromlását és annak felbontását, mert már képtelenek továbbra is szerepet játszva élni. A házaspár állítólag karácsonyig mindenképpen le szeretné zárni a válást.

Madonna állítólag először a különélést tartotta jó megoldásnak, azonban végül mégis rájött, hogy férjének van igaza és tényleg a válás lesz a legjobb dolog, amit tehetnek. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a három gyerekük kinél marad, azonban Guy Ritchie mindenképpen szeretné elérni, hogy Madonna ne hurcolássza őket magával állandóan, hanem éljenek egy helyen.

Az amerikai énekesnő és brit filmrendező férje házasságának megromlásáról hónapok óta keringenek a pletykák. Madonna egy júliusi interjúban még tagadta, hogy elválna Ritchie-től, ahogy azt is, hogy viszonya lenne az amerikai baseball-sztár Alex Rodriguezzel.