Szerdán véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor második szériája is. Miután pénteken hazaérkezett a celebek utolsó csoportja, szombat délután egy másfél órás élőműsor keretében a játékosok visszaemlékeztek  az elmúlt napokra és fogadalmat tettek a Dzsungel Királynőjének. Az adás alatt Szőke András gondolt egyet, és a műsor közben egy időre kivonult a stúdióból - csak az utolsó pár percre tért vissza. A híresség Lilunak a kivonulás előtt még elpanaszolta, hogy nem érezte jól magát, nem volt jó a társaság. A Velvet favoritja a reptéren sem volt túl bőbeszédű, egyszerűen csak szeretett volna hazamenni. Keleti Andrea a szerdai győzelem után azt nyilatkozta, hogy egyedül Szőke Andrással nem találta meg a közös hangot:  "Egy mogorva, magának való embernek ismertem meg. Próbáltam vele kommunikálni, de sajnos még a vicceimet sem értette."

Delhusa Gjon szintén kihasználta az élő adás adta lehetőségeket, és ha valaki lemaradt volna róla, ismét kifejtette véleményét Zimány Lindáról, miszerint a lányt mindenki úgy ismeri, mint Kefir volt szeretője. Steiner Kristóf rögvest a fülig vörösödött modell segítségére sietett, és emlékeztette a könnyűzenei főméltóságot, hogy mostanában ő például azzal került a címlapokra, hogy huszonhat évig csalta a feleségét.

A koronázási ceremónia is tükrözte az elmúlt hetek hangulatát: a csapat nem volt hajlandó elismételni a királynőnek tett esküt, így Lilu végszava is kimerült annyiban, hogy most már biztos abban, hogy ebből a turnusból senki nem fog telefonszámot cserélni és karácsonyi üdvözletet küldeni a másiknak.