Delhusa Gjont hűtlensége ellenére is védi a neje

2008.11.13. 11:35
A magát magyar könnyűzenei főméltóságként jellemző Delhusa Gjonról kiderült, hogy évekig csalta feleségét. Különköltözésük után is naponta többször megy látogatóba családjához a Nika se perimeno énekese, akinek a neje szerint igenis van lelke.

Delhusa Gjon-t nehéz természetű embernek ismerhették meg a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájának versenyzői és nézői. Felesége annak ellenére védi az énekest, hogy Delhusa évekig csalta. Méltóságos Gjon Rambó neje szerint azért akadnak pozitív tulajdonságai is: igazi mókamester és kitűnő családapa.

A halottakkal is jó viszonyt ápoló Delhusa Gjon nem éppen sziporkázó humoráról és atyai gondoskodásáról tett tanúbizonyságot az argentin dzsungelben, pedig állítólag vannak ilyen tulajdonságai. Legalábbis ezt állítja róla felesége, Zsuzsa, aki némiképp magát okolja az énekes félrelépéseiért. Delhusa emellett bocsánatot is tud kérni.

"Nem titkolom, sok probléma akadt a házasságunkban, elsősorban nőügyek miatt. A férjem rendszeresen megcsalt. Nyilván én is hibás vagyok, hiszen mindenhez két ember kell. Talán picit bele is hajszoltam a csajozásba, mert én meglehetősen visszahúzódó, otthonülő ember vagyok, soha nem kísértem el őt partikra, rendezvényekre" - nyilatkozta a Story magazinnak Zsuzsa, Delhusa neje, aki ugyanakkor azt is elárulta, hogy a történtek ellenére mindig egy család maradnak.

Delhusa Gjon Rambó a papagájjal barátkozott a dzsungelben
Forrás: RTL Klub

Delhusa hozzállását az ismerősök sem értették, ahogyan az énekes családja sem. "A gyerekekkel együtt figyeltük őt a műsorban, s bevallom, sokszor elkerekedett szemmel néztünk egymásra. Mert nem ez az igazi Gjoni! [...] Az a kötözködő, mindenen megsértődő valaki nem az én férjem!" - vallja a feleség, aki az időeltolódással és a környezetváltozással magyarázza férje viselkedését.

Az öntörvényű énekes állítólag bocsánatkérésre is képes. "Kérem, nézzék el neki a viselkedését, hiszen egy 55 éves embernek már igenis lehetnek bogarai! Ráadásul ő maga is találgatta a műsorban, vajon a férfiklimax miatt olyan-e, amilyen" - indokolja a nej férje szélsőséges viselkedését, aki egyébként igazi barátságot kötött Fekete Pákóval.

Mi is az a férfiklimax?

A klimax fogalmát elsősorban a nőkkel kapcsolatban használják. A klimaxos nő fáradékony, ingerlékeny, kimerült, izzad, romlik a teljesítménye, nem tud koncentrálni. A beteg és környezete, illetve orvosa számára a menzesz elmaradása teszi egyértelművé a panaszok okát.

A férfiklimax az öregkort megelőző, viszonylag hosszabb időszak. Ilyenkor csökken a fizikai és a szellemi teljesítmény, alvászavarok jelentkeznek. A klimaxos férfi szorong, ideges, izzad, csökken a nemi vágya, potenciazavara alakul ki. A problémákat a férfi nemi hormon, vagyis a tesztoszteron termelődésének csökkenése okozza., amely akár az időskori csontritkulás kifejlődéséhez is vezethet.

A nőkkel ellentétben azonban hiányzik a figyelmeztető jelzés, vagyis a menzesz elmaradása, így nehezebb megállapítani a kellemetlen közérzet valódi okát. A tüneteket tapasztaló páciensnek ilyenkor célszerű felkeresnie egy urulógust, valamint javasolt a tesztoszteron-szint mérése.

Forrás: HáziPatika.com