Katie Price háromgyermekes családanya, mellbedobással író könyvszerző és realityshow-hősnő továbbra is gondoskodik a nézettségről: miután épp válófélben van férjétől, egy küzdősport-bajnokkal részegedik le bulizás közben.

A Daily Mail egy surrey-i forgatáson szúrta ki a modellt és Alex Reidet, aki Detonátor néven ismert ketrecharcos, a feleket a lap szerint személyi edzőjük mutatta be egymásnak egy hete, és azóta állítólag elválaszthatatlanok, Reid még a könyvbemutatóira is elkísérte Jordant. Ennek jegyében Manchesterben vasárnap a Panacea nevű klubban hajnali fél ötig pezsgőztek együtt, majd meghitten egy kebabot is benyomtak hazafelé – tudósít a lap minden fontos rezzenésükről. Szemtanúk szerint Jordan folyamatosan a férfi combját fogdosta és meghitten sugdosott a fülébe, "valósággal rá volt tekeredve".

Mindennek azonban a válófélben lévő férj, Peter Andre nem örül, természetesen nem mintha féltékeny volna: “Csak a gyerekeink közösek bennünk, egyébként már semmi közöm hozzá. [Katie] kezd megint Jordanné válni, és borzasztó ezt látni” – állítja a hamarosan exférj, arra célozva, hogy ő annak idején nem a Jordan nevű médiajelenséget vette feleségül, hanem Katie Price-t.

Jordan szóvivője ugyanakkor azt állítja, a modell csak a biztonságot keresi a kigyúrt Reid mellett, és csakis biztonsági okokból kérte arra is Liverpoolban, kísérje őt fel a hotelszobájába, amit a férfi – természetesen csakis biztonsági megfontolásokból – meg is tett. Jelenleg Reid is ezt a verziót hangsúlyozza: “A kapcsolatunk valóban közeli, de csakis szakmai alapokon nyugszik. Egy közös ismerősöm az edzőnk, és rajta keresztül kért fel, legyek a személyi testőre”. Alább a biztonságtechnikai szakember showreelje: