Sarah Palin alaszkai kormányzónő lánya úgy döntött, a jövőben a házasság előtti szex elutasítása mellett fog kardoskodni, és ő se szexel addig, míg férjhez nem ment - írja a People. Bristol Palin felismerése a "jobb későn, mint soha" kategóriába sorolható, a lány ugyanis 2008-ban azzal került be a lapokba, hogy 16 évesen már bizonyíthatóan szexelt házasság előtt, mivel szült egy unokát a konzervatív erkölcsi értékrend élharcosaként elhíresült anyjának, a kishíján alelnökjelöltté vált Sarah Palinnak .

 

Palin és lánya a pénteki Oprah-show vendégei voltak, a republikánus politikusnő lánya ott vallotta be, mióta megszületett most 13 hónapos fia, Tripp, sokat küzdött a depresszióval. "A családom végig mellettem állt, meg minden, de ettől még magányosnak éreztem magam". Anyja pedig elismerte, talán nem ártott volna még időben, és sokkal nyíltabban beszélni lányával a szexualitásról: "Szabályosan sokkolt, amikor kiderült, hogy terhes. Sok szülőhöz hasonlóan én is azt hittem, az én gyerekemmel ez nem fordulhat elő" - vallotta a republikánus politikusasszony.

Bristol Palin gyermekének apja a volt hokijátékos, jelenleg munkanélküli vízvezetékszerelő (és Playgirl-aktmodell) Levi Johnson, akivel a terhesség bejelentése után kishíján össze is házasodtak. Erre végül nem került sor , úgyhogy a Palin-lány most havi 1750 dollár (kb 330 ezer forint) gyerektartást szeretne kapni tőle, mivel ügyvédei becslése szerint az egyébként hivatalosan munkanélküli Johnson 2009-ben interjúkból és a Playgirl-vetkőzésből kábé 100 ezer dollár jövedelmet húzott, ennek 20 százaléka pedig az alaszkai törvények szerint gyerekét illeti.