horoszkóp

Az RTL Klub ragaszkodik Stohl Andráshoz

2010.06.19. 09:18

A Bors információi szerint a kereskedelmi csatorna nem hajlandó lemondani Stohl Andrásról, hiszen milliókat költöttek arra, hogy televíziós sztár legyen. Így pedig könnyen lehet, hogy majd újra visszatér a képernyőre a balesetet okozó színész.  Igaz, a bírósági ítélet megszületéséig biztosan várnak majd ezzel. Egy állítólagos bennfentes szerint folyamatosan érkeznek a levelek, amik küldői ugyan elítélik Stohl Andrást azért, amit tett, de szívesen látnák újra a képernyőn, mert jó műsorvezetőnek tartják.
A Bors szerint különböző jelek utalnak arra, hogy kívánságuk teljesülni fog. Egyrészt Stohl András továbbra is kap egy fix összeget a csatornától, másrészt ő jelentette be - igaz csak videóüzenetben-, hogy Sebestyén Balázs lesz az X-faktor másik műsorvezetője Ördög Nóra mellett.  Az RTL Klub illetékesei nem kívánták kommentálni a lap értesüléseit.

Természetessen a Blikkből sem hiányozhat a napi Stohl. Ők arról számoltak be, hogy a színész élettársával jár elterelésre. Stohl állítólag egy budapesti alapítványhoz jár, és egy informátor szerint a szervezet munkatársai Stohl András élettársát is bevonják az elterelésbe. A színésznek kéthetente két órát kell ezzel foglalkoznia, és az elterelés során pszichiáter, addiktológus, lelkipásztor és szociális munkások is elbeszélgetnek majd vele. Amennyiben nem jár el a foglalkozásokra és előadásokra, természetesen nem kapja meg az igazolást. A lap egyébként úgy tudja, hogy már nem a dunakeszi rendőrök foglalkoznak a színész drogügyével. A speciális kábítószer-bűnözéssel foglalkozó rendőrök állítólag már 37 embert hallgattak ki.