Pornófilmes ajánlatot kapott az orosz kémnő

2010.07.20. 11:16 Módosítva: 2010.07.20. 11:18

Egy pornófilmben ajánlott szerepet a világ egyik leghíresebb, felnőtteknek szóló erotikus alkotásokat forgató cége Anna Chapman orosz kémnek - írta a Független Hírügynökség. A cég szerint ugyanis a nő a legszexisebb kém, akit évek óta láttak.

A 28 éves Chapman egyike volt annak a 10 orosz kémnek, akik évekig éltek az Egyesült Államokban eltitkolva, hogy pontosan mit is csinálnak. A kémeket júniusban tartóztatták le, majd 10 nappal ezelőtt visszatoloncolták őket Oroszországba. A pornófilmeket gyártó Vivid Entertainment elnöke szerint "Anna egyértelműen médiasztár lett: igaz, hogy kémként nem volt valami sikeres, de még fantasztikus pornószínésznő lehet belőle. Ezért a cég még arra is képes, hogy egyik legismertebb rendezőjüket, B. Skow-t Moszkvába küldjék, hogy Chapmannel dolgozzon.

A nőről és pikáns kapcsolatairól egyébként már több cikk is megjelent világszerte - legfőképpen Londonban, ahol évekig élt és férjhez is ment egy Alex Chapman nevű férfihez. Nagy-Britannia július 9-én megfosztotta Chapmant brit állampolgárságától és a belügyminisztérium azt szeretné elérni, hogy soha többé ne tehesse be a lábát az országba. A Vivid Entertainment egyébként már olyan celebeket szerepeltetett filmjeikben, mint Pamela Anderson vagy Kim Kardashian. Szerepet ajánlottak már Nadya Sulemannak is egymillió dollárért: ő volt az az Octomom-nak becézett, hatgyerekes nő, aki tavaly januárban nyolc gyereknek adott életet. Suleman azonban visszautasította az ajánlatot - annak ellenére, hogy akkoriban egyedülálló és munkanélküli volt.