„Voltak olyan pillanatok, amikor úgy éreztem, befulladtunk. Néha jön egymás után 30 ember, aki borzasztó, vagy csak nem jó, vagy csak épp hogy jó. És el kell őket küldeni, egytől egyig. Aztán egyszer csak ott áll  valaki, és úgy énekel, hogy  feledteti az addigi szenvedést. Jönnek nagy tehetségek” – mondta Presser Gábor a Megasztár legutóbbi castingján a Velvetnek.

Arra a kérdésre, szerinte nem lesz-e sok a két tehetségkutató verseny, kifejtette, szerinte nem a zsűri dolga találgatni, mennyi előadóra van szűksége  az országnak. „Azt tudom, hogy az jó,  ha megmutatjuk, mennyi  tehetség él köztünk" – jelentette ki Presser, aki nem tervezi, hogy a műsor után bárkivel is közös munkába kezdene.

„A Megasztár által biztos, hogy valamilyen út megnyílik  sokuk előtt. Kérdés, hogy azon meddig jutnak el, hogy az nehéz út lesz-e, hogy alkalmas-e ő arra, hogy az úton végigmenjen, hogy milyen akadályokat görgetnek elé, vagy ő milyet gördít maga elé, vagy egyáltalán el mer-e indulni. De ez majd  évek múltán derül ki” – nyilatkozta a zsűritag, aki szerint a hazai zeneiparral kapcsolatban nagyon sok szomorú dolog van, ugyanakkor a Bikicsunáj énekesének esete a komikus kategóriába tartozik. „Nem láttam, nem is hallottam, csak később szálltam be a zsűribe, engem nem érdekel,  ez nem zenei, ez média ügy”.

08-presser-IMG 2012