A színésznő tavaly egy Grease paródiában szerepelt együtt férjével és barátaival: a Summer Nights előadásával a San Antonio Spurst, Parker kosárcsapatát támogatták – írja az x17online. A kosaras sms-szeretője, Erin Berry Rizzo szerepét játszotta, a szőke parókás Longoria az ártatlan-naiv Sandyt, így került a két nő olyan helyzetbe, hogy Barry (1:40 körül) ha csak közvetve is, de lerúgja Longoriát egy padról: a jelenet elég kényesnek tűnik annak fényében, hogy Parker és Longoria válásának oka valószínűleg épp Berry.

A Született feleségek színésznője után nemrég Parker is benyújtotta a válókeresetet: Longoria a Los Angeles-i bíróságoz fordult, férje Texasban adta be a szükséges papírokat, így egyelőre nem tudni, hogy hol mondják majd ki a válást.

Parker, mint mondta, bízik a zökkenőmentes megállapodásban, és nem valamiféle támadó gesztusként nyújtotta be ő is a válókeresetet: „Csak a szokásos ügymenetet követi. Nem azért adta be ő is a papírokat, hogy fokozza a konfliktust. Azért fordult bírósághoz, hogy megvédje jogait a per alatt. Még mindig úgy gondolják, barátságosan fognak elválni” – mondta a pár egyik ismerőse a People magazinnak.