Plasztik Szandika péntek hajnalban állítólag arról beszélt játékostársának, Olivérnek, hogy régebben abból jutott pluszbevételhez, hogy részeg férfiakat fosztott ki. A kanos pasikat kietlen helyre csábította, ahol szex helyett barátaival megverték őket és elszedték pénzüket. A műsor egyik nézője írt erről levelet a BRFK-nak, a kapitányságnak hivatalból ki kell vizsgálnia az ügyet.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányságra a tegnapi napon érkezett az üggyel kapcsolatban egy bejelentés, amelyet a hatáskörrel rendelkező szervhez továbbítottak. A bejelentés tartalmának megvizsgálását követően tudunk bővebb tájékoztatást adni” – mondta a Borsnak a BRFK satóosztálya.

„A hölgyet mindenképp meg fogják keresni, először feltételezésem szerint tanúként hallgatják majd ki. Hogy ezt hogyan oldják meg, azt nem tudom, feltételezem, hogy először megkeresik a produkciót” – mondta a lap által megkeresett büntetőjogász, dr. Mohácsi Ferenc, aki szerint ha bebizonyosodik Szandika bűnössége, öttől tizenöt évig tartó  szabadságvesztéssel számolhat.

„Szandi nem csinált ilyet soha, szerintem ha mondott is ilyet, csak azért tette, hogy érdekesebbé tegye magát a versenytársak és a nézők számára. Ha kivizsgálják az ügyet, ki fog derülni, hogy csak szerepet játszott” –védte meg a tököli lányt jó barátja, Sanyi.