A realitybarbi 10 plasztikai műtétből álló sorozatot vállalt be 2009 novemberében tévéshowja kedvéért, aminek eredményével először roppant elégedett volt, aztán viszont már egyre kevésbé. Most már ott tart, hogy a műtétek borzalmasan sikerültek, és olyan ember-alkotta robotnak érzi magát, mint Johnny Depp volt Tim Burton filmjében.

“A testem egyes részei rosszabbul néznek ki, mint a műtét előtt. Nem ezt vártam. Jó lenne, ha nem ilyen ‘műanyag nő’ lennék, mint aminek hívnak. A műtétek tönkretették a karrierem és a magánéletem is, és csak negatív hatással voltak mindenre. Néha szeretnék beugrani egy időgépbe és meg nem történtté tenni az egészet. Ehelyett úgy érzem magam, mint Ollókezű Edward” - panaszkodott a Life&Style magazinnak.

A műtétsorozat - melynek során megnagyobbították melleit, feltöltötték az ajkait, megemelték a szemöldökét és zsírleszíváson is átesett - állítása szerint egy rakás sebhelyet hagyott a testén. “A legfeltűnőbb a nagy sötét sebhely, ami az állam kisebbítése után maradt. De a legrosszabb kétségtelenül a mellem, és a farpofám alatti terület is ijesztően néz ki. Egy autóbalesetet kevesebb sebhellyel lehet megúszni, mint amennyi nekem van".